Vacanţe în ANTALYA

Destinații populare pentru o vacanță în ANTALYA

Vacanță în ANTALYA

Turcia

ANTALYA

Vacanță în Tekirova

ANTALYA

Tekirova

Vacanță în Serik

ANTALYA

Serik

Vacanță în Payallar

ANTALYA

Payallar

Vacanță în Demre

ANTALYA

Demre

Vacanță în Side

ANTALYA

Side

Vacanță în Golova

ANTALYA

Golova

Hoteluri populare pentru o vacanță în ANTALYA

Ofertă vacanţă la Club Hotel Sunbel

Ofertă vacanţă în Kemer Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 326 evaluări

7.6

Localizare: Este situat în Beldibi. Cu plaja sa privată care se deschide spre apele albastre ale Mediteranei, o grădină verde cu un mediu calm, o piscină cu tobogane de apă, camere confortabile, mâncare delicioasă și băuturi de calitate, este all inclusive. Club Hotel Sunbel este un centru de vacanță original și exclusivist. Facilitati camere: Camerele au o suprafață de 22-25 m2, balcon, podea ceramică, televizor, transmisie prin satelit (internă și străină), minibar, aer condiționat split, cutie de valori, iluminat, grup de relaxare pe balcon, duș sau cadă, telefon direct în camere, uscator de par. Facilitati pentru adulti: Activitățile complete au loc pe tot parcursul zilei. Seara, puteți urmări spectacole de neuitat în amfiteatrul nostru cu personalul său profesionist. SPA: Baie turcească, saună, masaj, îngrijire a pielii, îngrijire corporală, săli de relaxare, bar cu vitamine, medic, asistentă, sală de fitness Facilitati pentru copii: Se asigură serviciul de mini...

Ofertă vacanţă la Rixos Sungate Hotel

Ofertă vacanţă în Kemer Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 7098 evaluări

8.6

Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 50 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de orasul Kemer. Facilitati hotel: 2 restaurante principale, 7 restaurante a la carte , 19 baruri, 10 piscine exterioare, 2 piscine interioare, aquaparc (11 tobogane), cinema (gratuit), cabinet medical, centru SPA, coafor lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 18 sali de conferinte, teren de fotbal, internet cafe (gratuit), internet WiFi. Alte facilitati: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja (2 terenuri), volei , minifotbal, 5 terenuri de tenis (cu suprafata din tartan) , tenis de masa darts, tir cu arcul, tir cu arma cu aer comprimat, minigolf, animatie, muzica live, biliard, discoteca in club de noapte. Facilitati camere: baie cu cada, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar , seif (gratuit), balcon sau terasa , internet WiFi (pana la 10 Mb/s - gratuit).

Ofertă vacanţă la Pegasos Resort

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 3126 evaluări

9.3

Localizare: Situată în regiunea Incekum, proprietatea este situată la 28 km de Alanya, la 3 km de Avsallar și la 95 km de Aeroportul Antalya. Situată pe malul mării, proprietatea are o plajă cu nisip fin. Sezlongurile si umbrelele de soare sunt gratuite pe plaja. Puteți obține gratuit prosoape de plajă de la stațiile de prosoape cu cardurile de prosoape. Nu vă veți sătura de parcul acvatic care are 16 tobogane cu apă în Pegasos Planet în timpul vacanței dumneavoastră. Piscina exterioara (apa piscinei): 1450 m² (adancime 150 cm) Piscina pentru copii (apa piscinei) : 82 m² (adancime 35 cm) Piscina semi-inchisa: 250 m² (adancime 150 cm) Piscina Silence: 300 m² (adâncime 150 cm) Facilități gratuite: Animație toată ziua, Amfiteatru, Bar, Volei pe plajă, Bufet pentru copii, Loc de joacă pentru copii, Darts, Centru de fitness, Restaurant interior, Piscina interioară, Conexiune la internet – wireless, Piscina pentru copii, Animație pentru copii, Mini Club, Piscina deschisă, Re...

Ofertă vacanţă la Jadore Deluxe Hotel & Spa

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1206 evaluări

7.6

Hotelul este situat in statiunea Side, la 70 km de aeroportul din Antalya si la 7 km de centrul orasului Side. Deschis in 2016 hotelul ofera cazare in cladirea principala de 7 nivele. Camerele spatioase sunt dotate cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Restaurantul principal serveste o varietate de preparate locale si internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 5 restaurante a la carte cu specific italia, turcesc, mexican, oriental si pescaresc. Cele 3 piscine exterioare sunt dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Plaja este la 350 m de proprietate si este o plaja cu nisip si pietris. Alte activitati disponibile la hotel sunt : fitness, aerobic, tenis de masa, darts, discoteca si diferite programe de animatie. Turistii au de asemenea acces si la un centru Spa unde beneficiaza de servicii de masaj, sauna si baie turceasca.

Ofertă vacanţă la Transatlantik Hotel&Spa

Ofertă vacanţă în Kemer Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 45 km de aeroportul din Antalya si la 6 km de orasul Kemer. Renovat in 2018, hotelul are o cladire principala de 4 nivele, cladire Annex cu 2 nivele si 11 vile cu 2 nivele. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si un restaurant a la carte cu specific pescaresc. Plaja proprie este la 200 m de proprietate si este o plaja cu nisip si pietris. Piscinele exterioare sunt spatioase si dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Turistii se pot relaxa la centrul SPA sau pot face diferite activitati sportive in cadrul hotelului.

Ofertă vacanţă la Side Alegria Hotel

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 778 evaluări

6.7

SIDE ALEGRIA HOTEL se afla situat in zona Kumkoy din Side, la 200 m distanta de mare si 55 km distanta fata de aeroportul International Antalya. Acest hotel se intinde pe o suprafata de 12000 mp si ofera un numar total de 300 de camere. Facilitati hotel: restaurant principal cu servirea mesei in sistem bufet suedez, plaja privata cu ponton, 2 piscine exterioare cu topogane, piscine pentru copii, piscine interioara, centru spa, baie turceasca, sauna, servicii de masaj, jacuzzi, sala de fitness, camera TV, billiard, tenis de masa, bar la piscin, bar pe plaja, serviciu de animatie. Servicii contra cost : bauturile de import, bauturile imbuteliate, centrul spa, masaj, peeling, sauna, Jacuzzi, serviciu de spalatorie, telefon si fax, billiard, sporturile acvatice, seiful, serviciile medicale, internet caf-ul, bauturile consumate in discoteca. Facilitati camere: Oaspetii acestui hotel sunt frumos decorate si utilate cu facilitati precum: aer conditionat individual, uscator de par, s...

Ofertă vacanţă la Akra Sorgun Tui Blue Sensatori(Ex:tui Sensatori Barut Sorgun

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 65 km de aeroportul din Antalya si la 3 km de centrul orasului Side. Hotelul a fost construit in 2015 si ofera cazare in cladirea principala cu 5 nivele si in 2 cladiri cu 4 nivele. Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, fierbator si seif. Facilitati hotel: Pe langa restaurantul principal, acest resort mai detine si 5 restaurante a la carte cu specific turcesc, pescaresc, italian, exclusivist si barbeque. Piscinele exterioare sunt dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Centrul Spa ofera turistiilor servicii de masaj, sauna si baie turceasca. Alte activitati disponibile in hotel sunt : fitness, aerobic, aqua aerobic, tenis de masa, tir cu arcul si diferite sporturi nautice. Copii au acces la piscina exterioara, loc de joaca si miniclub.

Ofertă vacanţă la Kremlin Palace (Ex: Asteria Kremlin Palace)

Ofertă vacanţă în Lara Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Lara, la 15 km de aeroportul din Antalya si la 20 km de centrul orasului Antalya. Pozitionat la malul marii, acest hotel ofera acces la o plaja privata cu nisip si piscine exterioare cu tobogane. Restaurantul principal ofera preparate locale, internationale si de asemenea hotelul are si 4 restaurante a la carte. Copii se pot bucura de parcul acvatic, mini-club si mini-disco. Alte activitati disponibile in hotel sunt tenis, sporturi acvatice si tir cu arcul. Are piscina interioara si piscina interioara pentru copii.

Ofertă vacanţă la Serenity Queen

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 15 evaluări

10.0

Localizare: Este situat în regiunea Alanya Konaklı, la 15 km de centrul orașului Alanya si la 120 km de Aeroportul Internațional Antalya . Facilitati hotel:.Acest hotel de 5* se va deschide anul acesta si ofera turistiilor sai facilitati precum: restaurant principal, 2 restaurant a la carte, patiserie, 7 baruri, 2 piscine exterioare, aquapark, 1 piscina interioara, baie turcească și saună. Servicii hotel (contra cost): Centru de sănătate, Serviciu de spălătorie, Room service, Babysitting, Telefon - Serviciu Fax, Centru de jocuri, Servicii foto, Coafor (Bărbat, Femeie), Închirieri mașini, Sporturi nautice motorizate (Jet Ski, Parasailing, Banana, Ski nautic), Serviciul Doctor Sport si agreement :tenis de masă, darts, table, boccia, step -aerobic, programe de animatie atat ziua cat si seara, centru fitness. Facilitati camere: Acest hotel ofera camera moderne, luxoase si complet utilate cu facilitati de caliatate.Fiecare camera are baie proprie, wi-fi, smart TV, telefon, servi...

Ofertă vacanţă la Akka Alinda Hotel

Ofertă vacanţă în Kemer Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 70 evaluări

8.7

Localizare : situat in statiunea Kemer,la 6km distanta de centrul statiunii si 60km distanta de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel : restaurant principal, restaurant a-la-carte, terasa, relax zone, snack bar, bar pe plaja, bar la piscina, cafenea, patiserie, ponton, piscina exterioara, tobogane, piscina pentru copii, mini club, spectacole tematice, yoga, gimnastica, teren de tenis, sala de jocuri, biliard, polo, voley pe plaja, sala de conferinte, centru spa, baie turceasca, sauna, etc. Facilitati camere : balcon, telefon, LCD TV, satelit, minibar, seif, fierbator de apa, serviciu de cafea si ceai, uscator de par, produse de igiena personala.

Ofertă vacanţă la Lykia World & Links Golf

Ofertă vacanţă în Belek Turcia

Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 50 km de Antalya si la 15 km de localitatea Serik. Construit in 2008, hotelul ofera cazare in cladirea principala de 4 nivele si 16 cladiri Villa cu 2 nivele. Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 4 restaurante a la carte cu specific turcesc, italian, pescaresc si asiatic. Hotelul mai detine 5 baruri, 3 piscine exterioare, 5 topogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si 8 sali de conferinta. Copii au acces la piscine exterioare, 3 topogane acvatice, loc de joaca, mini-club.

Ofertă vacanţă la Q Aventura Park

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Localizare: Situat la 32 km de centrul orasului Alanya si la 92 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel: Lobby Bar, Aquarious Bar, Breeze Cafe&Bar, Vogue Restaurant&Bar, Viva Aventura Disco&Bar, Fresh Bar, Bar Express, In centrul Spa exista, 6 sali de masaj, Baia de aburi, Sauna, Salon de infrumusetare, Capsula speciala pentru masaj SPA, Baie turceasca, Piscina interioara (incalzita), Jakuzzi, V.I.P. camera avand propriul masaj si jakuzzi Facilitati camere: Balcon, cadă, telefon direct, covor, uscător de păr, minibar, seif de închiriat, TV prin satelit, AC 220 V, difuzare muzicală, aer condiționat split

Ofertă vacanţă la Pemar Beach Resort

Ofertă vacanţă în Side Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 428 evaluări

6.0

Localizare: La 90 km de Aeroportul Antalya, 90 km de Aeroportul Gazipasha Alanya, 15 km până la Manavgat și 40 km până la Alanya. Hotelul are propria plajă de 300 de metri și un debarcader. Structura plajei nu este omogenă – piatră amestecată cu nisip de pietriș. Facilitati camere: Camerele standard au 27,57 m² cu baie, terasă sau balcon și cu „Vedere spre teren” sau cu „Vedere laterală la mare sau la piscină” sau cu „vedere la mare și la piscină”. Dormitor 18,84 m² , Baie 3,81 m², Terasă 4,92 m². Cazare: Minim 1 pax maxim 2 pax + 2 copii sau 3 pax + 1 bebelus. Facilitati hotel: Aquapark, piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, 1 piscina interioara, 1 piscina relax, Miniclubul este deschis copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani, Există o sală polivalentă pentru 300 de persoane și o sală de ședințe pentru 30 de persoane. Hotelul nu acceptă animale de companie. Plaja: Plaja este parțial amestecată cu piatră, nisip și pietriș. Intrările la mare sunt recom...

Ofertă vacanţă la Roulette 4 ****

Ofertă vacanţă în ANTALYA Turcia

In cadrul acestei Program ROULLETE, turistii vor putea rezerva un sejur la hotel de 4*, insa, nu vor cunoaste numele hotelului . Evident ca cel mai atractiv aspect al ofertei este tariful de nerefuzat. Turistii se vor putea bucura de o vacanta frumoasa la un buget minim, in care isi vor permite sa viziteze si destinatia, nu doar sa stea in hotel. Turistii pot fi cazati in statiunile -Antalya,Side,Alanya,Kemer. *Hotelurile de tip ROULETTE se vor nominaliza cu 1-3 zile inainte de plecare.

Ofertă vacanţă la Justiniano Club Alanya Hotel

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 691 evaluări

7.9

Localizare: Hotelul situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 35 km de orasul Alanya, pe malul marii. Facilitati hotel: Animatie, Amfiteatrul, cursuri de scufundări, parasailing, hidrobicicleta, Caiac, Banana, Jet Ski, 1 teren de tenis, aerobic, fitness acvatice, Darts, volei pe plajă, tenis de masă, colț de fitness, internet, biliard, Polo, Aquapark, jacuzzi, Mini Represantatives noastre Crearea de distracții lumea lor: Mini Golf, Animatie pentru copii, piscina pentru copii, bar pentru copii, Meniu pentru copii. Facilitati camere: Baie, dus, foehn, aer condiţionat centralizat, televizor, telefon, mini-bar, seif, balcon, pardoseala – gresie, curatenie in camera zilnic, schimbarea asternuturilor – 2 ori pe saptamana. Are plaja proprie cu nisip/pietris. Bar pe plaja.

Ofertă vacanţă la Relax Beach Hotel

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Modest

din 98 evaluări

5.7

Hotelul este situat la 35 km de Aeroportul Alanya Gazipasa, la 7 km de centrul Alanya și la 5 km de centrul comercial Alanyum. Este la 50 de metri de mare și are o plajă privată. Transport: Taxi – Microbuz – Autobuz (Din fața hotelului / Cu plată) Aeroport / Hotel / Transfer : cu plată Cel mai apropiat spital: 1,5 Km Alanya Facilitati camere: transmisie prin satelit, TV LCD, minibar, aer condiționat split, telefon, uscător de păr, duș și seif

Ofertă vacanţă la Rixos Beldibi

Ofertă vacanţă în Kemer Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2582 evaluări

8.8

Hotelul Rixos Beldibi 5* este situat pe malul marii la aproximativ 40 km de Antalya. Aeroportul din Antalya este la 30 km si orasul Kemer este la 18 km. Ospitalitatea turcească autentică, divertismentul și experiența culinară extraordinară pentru care Rixos este renumit la nivel mondial fac din aceasta un resort apreciat de familii, prieteni și cupluri. Pentru cei care doresc să se aventureze dincolo de resort, zona oferă o serie de comori culturale și naturale fascinante, de la drumeții în munții accidentați Taur până la vizitarea siturilor incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Rixos Beldibi are un stil arhitectural ecologic și toate spațiile de cazare sunt recent renovate pentru a oferi confort suprem, oferă vederi extraordinare la mare sau peisajul rural din jur. Resortul are 187 de camere și apartamente, iar oaspeții pot alege de la camere standard de lux până la apartamente cu două dormitoare pentru familii. Pentru cei care doresc să se bucure de cea mai bună cazare, complexul s...

Ofertă vacanţă la Amara Premier Palace

Ofertă vacanţă în Kemer Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1798 evaluări

8.8

Hotelul Amara Premier Palace 5* este amplasat in Beldibi, la 18 km de orasul Kemer si la 35 de km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel: Receptie hotelului este disponibila pentru oaspeti non-stop. La majoritatea etajelor se poate ajunge cu liftul. Hotelul dispune de un restaurant, un bar, o camera de joaca, un serviciu de babysitting, room service si un serviciu de spalatorie. Accesul la internet wireless este disponibil pentru oaspeti in zonele publice. Sunt disponibile si facilitati de cumparaturi. Terenul unitatii are un loc de joaca si o gradina atragatoare. Cei care sosesc cu autovehiculele proprii le pot lasa in parcarea unitatii de cazare. In plus, este oferit un serviciu de transfer. O baie racoritoare in piscina interioara sau in aer liber este o modalitate placuta de a va racori in zilele toride. Cada cu hidromasaj este locul perfect pentru relaxare. Oaspetii activi au la dispozitie tenis, volei pe plaja si baschet. Hotelul ofera o gama larga de activitati sp...

Ofertă vacanţă la Rubi Platinum Spa Resort&Suites

Ofertă vacanţă în Alanya Turcia

Localizare: Situat pe malul mării, Rubi Platinum Spa Resort and Suites are plajă privată într-un golf privat. Centrul orașului Alanya se află la 25 km de proprietate. Aeroportul din Antalya este la 100 km. Facilitati hotel: Complexul oferă în aer liber teren, piscină interioară, terenuri de tenis și facilități de spa. Există 4 restaurante à la carte, cu diferite teme. Facilitati camere: Decorate cu bun gust și cu mobilier modern, camerele de la Rubi Platinum includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit și acces gratuit la Wi-Fi. De asemenea, unele camere beneficiază de vedere la mare sau la piscină sau de cadă spa privată.

Ofertă vacanţă la Dosinia Luxury Resort

Ofertă vacanţă în Kemer Turcia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1579 evaluări

8.6

Hotelul a fost construit in 2017, este la o distanta de 45 de km de aeroportul din Antalya si la 10 km de Kemer. Plaja privata a hotelului se afla 150 de metri si accesul se face prin pasaj subteran. Cazarea se face in cladirea principala cu 5 etaje care dispune de un numar de 220 de camere. Localizare Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă, situat în Beldibi, la 5 km de parcul Beldibi Beach. Situat în Beldibi, Dosinia Luxury Resort se afla la 32 km distanta de Antalya Facilitati hotel Hotelul are zonă de plajă privată si oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, piscina exterioara piscina interioara, tobogane, miniclub, loc de joaca pt copii, restaurant principal, restaurant a la carte, baruri. Complexul are o piscină cu apă dulce în aer liber, tobogane la piscina, piscină interioară, piscină în aer liber pentru copii și o piscină interioara pentru copii. Activități de animație sunt prezentate în limba engleză / germană / rusă / turcă ș...