Paște Lisabona

05.04 - 11.04.2018 (5 nopți/6 zile)
Pentru acest program locurile au fost epuizate!
STOP VÂNZĂRI!

Acordă-ți un sejur relaxant de Paște cu un circuit în Lisabona

Tarif: 569 euro/persoană

 • Perioada: 05 Aprilie- 11 Aprilie 2018
 • Durata: 5 nopți/6 zile
 • Paste Lisabona
 • Tarif: de la 599 euro/persoană 
Contactează-ne la:
031 438 73 21

Detalii program Circuit Lisabona, pe scurt:

 • Pachet 5 nopți cazare cu mic dejun la hotel de 4* în centrul Lisabonei
 • Turul panoramic al capitaliei Portugaliei, Lisabona
 • Bilet de avion București – Lisabona – București cu TAP PORTUGAL 
 • Asistență turistică în limba română pe durata programului turistic
 • Transfer aeroport/ hotel/ aeroport în Lisabona
 • Taxe de aeroport 
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1 – 05.04.2018

  București – Lisabona - Tur panoramic

  Prezentare pe Aeroportul București-Otopeni Henri Coandă la ora 04:30 dimineața pentru îmbarcare la cursa TAP Portugal cu decolare la ora 07:00 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locală 09:35. Se pleacă de la aeroport direct în turul panoramic al orașului Lisabona (aprox. 3h) cu însoțitorul de grup român. Turul panoramic cuprinde o incursiune în Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurtă oprire la Turnul Belem – aparținând patrimoniului UNESCO și la Mănăstirea Ieronimilor-capodoperă a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea mănăstirii și pentru a vă cumpăra o cafea “uma bica” și un „pastel de nata” – desert tradițional portughez, după care se ajunge în Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piețe ale orașului: Praca Rossio, Praca Restauradores și Praca do Comercio, situată chiar pe malul Estuarului Râului Tagus (Tejo). Transfer la hotel și cazare la hotel VIP EXECUTIVE ENTRECAMPOS 4* sau similar.
 • Ziua 2 - 06.04.2018

  Lisabona – Excursie cu degustare Sesimbra, Azeitao, Arrabida și Palmela

  Mic dejun. La ora 09:00 plecați de la hotel printr-un peisaj străjuit de păduri de pin, eucalipt și arbori de plută. Veți merge la Sesimbra -un oraș pescăresc tipic, străjuit de castelul medieval din sec. al XII-lea. Nu departe este Capul Espichel și se continuă vizita cu Azeitao- loc faimos pentru cramele sale, unde puteși face degustarea vinului vechi „Muscatel” De Fonseca. Se continuă drumul prin Munții Arrabida și orasul Setubal de unde vor putea fi admirate priveliști superbe ale oceanului și ale celor mai înalte stânci de pe coasta Portugaliei. Orașul e împânzit de parcuri, terase și restaurante, iar una dintre cele mai interesante clădiri este Biserica Sf. Iulian. Cazare la hotel VIP EXECUTIVE ENTRECAMPOS 4* sau similar.
 • Ziua 3 - 07.04.2018

  Lisabona – Excursie opțională la Obidos – Nazare - Fatima

  Mic dejun. Excursie opțională de o zi (8h) - Obidos - Nazare – Fatima. Se vizitează orașul medieval Obidos cu căsuțe albe tradiționale și balcoane din fier forjat unde puteți degusta din mici cupe de ciocolată renumita ghinghinha (visinata), dupa care se continuă traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde în 1917 au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria. Seara, participare opțională la slujba Învierii, organizată de Biserica Ortodoxă Romană din Lisabona. Cazare la hotel VIP EXECUTIVE ENTRECAMPOS 4* sau similar.
 • Ziua 4 - 08.04.2018

  Lisabona - Excursie opțională Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril și Seara de muzică FADO

  Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională (8h) la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debutează cu vizita la Sintra-fosta reședință de vară a familiei regale, vizitarea Palatului Național (8 €/pers. intrare opțională) sau dacă timpul permite, opțional, pentru un supliment de aproximativ 15 €/persoană, vizita la Palatul Pena. Se continuă traseul spre Cabo de Roca - cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde puteți achiziționa contra cost, certificatul de atestare a vizitei dvs. în acest punct important geografic al Terrei. Se continuă traseul spre Boca do Infierno și spre renumitul Cascais “sat” pescăresc cu minunate golfuri străjuite de stânci, cu o magnifică panoramă a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteți admira cel mai mare cazino din Europa unde a luat naștere personajul James Bond-agentul 007. Va propunem opțional, ”O seara Fado”  în rezonanța muzicii de suflet  portugheze. Aveți ocazia ca într-o atmosferă de liniște deplină, să pătrundeți în inima cântăreților de Fado-urmașii Reginei Amalia Rodrigues. Cazare la hotel VIP EXECUTIVE ENTRECAMPOS 4* sau similar.
 • Ziua 5 - 09.04.2018

  Lisabona – Excursie opțională la Evora

  Mic dejun. Excursie opțională la Evora, oraș ce face parte din Patrimoniul UNESCO, un mozaic cultural, istoric și tradițional. Se parcurge un peisaj tipic mediteraneean cu viță de vie și măslini. Se face o plimbare plăcuta pe străzile înguste ale Evorei, având unica șansă de a admira Templul Roman dedicat Zeiței Diana, Catedrala Romano-Gotică, Biseca Sao Francisco și Capela oaselor și Universitatea (intrările la obiective nu sunt incluse). Cazare la hotel VIP EXECUTIVE ENTRECAMPOS 4* sau similar.
 • Ziua 6 - 10.04.2018

  Lisabona

  Mic dejun. Predarea camerelor la ora 12:00 local și depozitarea acestora la camera de bagaje a hotelului. Zi liberă pentru cumpărături, vizita opțională la Muzeul Gulbenkian sau în zona Parco de Nacoes (Parcul Națiunilor) cu Oceanariul și spectaculoasa Gara Oriente. Se poate vizita tot opțional Castelul Sao Jorge, de unde aveți o vedere panoramică asupra întregului oraș Lisabona și a Estuarului. La ora 21:00 aproximativ, transfer de la hotel la aeroport. Sosire la aeroport pentru îmbarcare la cursa TAP Portugal.
 • Ziua 7 - 11.04.2018

  Lisabona - București

  Decolare spre București la ora locală 00:15. Aterizare la Otopeni la ora 06:15 dimineața.
 
SERVICII INCLUSE:
- 5 nopți cazare cu MIC DEJUN la hotel de 4* în centrul Lisabonei;
- Transfer aeroport/ hotel/ aeroport în Lisabona;
- Transfer intern la Otopeni la cerere, pe rutele menționate;
- Zbor Compania TAP PORTUGAL București – Lisabona – București; bagaj de cală de 23 kg și de cabină de 8 kg / persoană;
- Taxele de aeroport 170 €/persoană (pot suferi modificări până la data plecării în funcție de evoluția prețului petrolului);
- Asistență turistică în limba română pe toată durata programului turistic;
-Asigurare Medicală și STORNO indiferent de vârstă.
 
SERVICII NEINCLUSE:
Excursiile opționale, intrările la obiectivele turistice, alte servicii decât cele menționate în program;
Bacșișuri pentru transportul bagajelor și alte servicii;
Taxa locală de 1 Eur /persoană/zi, ce se achită direct la recepția hotelului.
 
Notă: orarul de zbor poate suferi modificări.
 
EXCURSII OPȚIONALE:
- O seară de Fado – durata 3h: spectacol cu băuturi. Tariful informativ include transfer, specacol și două băuturi locale: 45 €/persoană pentru minim 20 plătitori.    
- Excursie Obidos-Nazare-Pelerinaj la Fatima – durata 8h. Tariful informativ include ghid, insoțitor, transport: 75€/persoană pentru minim 20 plătitori.
- O zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais și Estoril – durata 8h. Tariful informativ include transport, ghid însoțitor, făra intrare la obiective, intrare ce se va achita direct și nu este inclusă în preț: 60 €/persoană pentru minim 20 platitori.
- O zi la Setubal, Arrabida și degustare de vin la Azeitao – durata 6h. Tariful informativ include transport și ghid însoțitor: 45 €/ persoană pentru minim 20 plătitori și 3 €/persoană intrarea la Quinta pentru degustare.          
- Excursie la Evora – durata 8h. Tariful informativ include ghid, insoțitor, transport: 55€/persoană pentru minim 20 plătitori.

CONDIȚII DE REALIZARE A GRUPULUI:
GRUP MINIMUM 20 PERSOANE. Pentru 15-19 persoane înscrise se achită o diferență de 20 €/persoană, în funcție de înscrieri la data limită de emitere a grupului.
 
MODALITĂȚI DE PLATĂ
La înscriere, turistul achită 50% din valoarea excursiei, iar diferența, integral, cu 21de zile înaintea datei de plecare.
 
CONDIŢII DE ANULARE - TAXE DE ANULARE
De la momentul rezervării şi până la 35 de zile înainte de momentul plecării, penalizare *30%;
Între 34-20 zile înainte de momentul plecării, penalizare *50%;
Între 20-15 zile înainte de momentul plecării, penalizare *80%;
Cu mai puţin de 15  zile înainte de plecare sau pentru neprezentare la program, penalizare *100%.
 
* Procentele se referă la tariful total al pachetului turistic contractat
  
  
  
  
 

Oferă-ți un Circuit memorabil în Lisabona
Rezervă-ți acum o vacanță inedită!

031 438 73 21