Contactează-ne
031 438 73 21

Paște Istanbul
06.04 - 09.04.2018 (3 nopți/4 zile)
Pentru acest program toate locurile au fost epuizate.
STOP VÂNZĂRI!

 

Descoperă orașul Istanbul și acordă-ți un sejur relaxant cu o croazieră pe Bosfor

Tarif: 299 euro/persoană

 • Perioada: 06 Aprilie- 9 Aprilie 2018
 • Durata: 3 nopți/4 zile
 • Paste Istanbul
 • Tarif: de la 299 euro/persoană 
Contactează-ne la:
031 438 73 21

Detalii program Circuit Istanbul - Croazieră pe Bosfor, pe scurt:

 • Pachet 3 nopți cazare cu mic dejun la hotel de 4*;
 • Bilet de avion București – Istanbul – București cu Tarom;
 • Asistență turistică locală în limba română la transfer și la turul pietonal;
 • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport și tur pietonal (3 ore);
 • Taxe de aeroport și de viză incluse.
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1 – 06.04.2018

  București - Istanbul - Turul pietonal al zonei turistice

  Prezentare la Aeroportul București-Otopeni Henri Coandă la ora 06:00 dimineața pentru îmbarcare la cursa TAROM cu decolare la ora 08:35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09:50 local. Transfer direct în zona istorică a Istanbulului pentru Tur pietonal (aproximativ 2h ½ - 3h): se traversează Marele Bazar, apoi plimbare prin Piața Sultanahmet (Hipodromul, Palatul lui Ibrahim Pașa-marele vizir al lui Suleyman Magnificul, Coloana lui Constantin, Coloana Șerpilor, Fântâna germană,  Moscheea Albastră - capodopera a artei islamice, băile lui Hurrem (Roxelana), Catedrala Sfânta Sofia, Palatul Topkapi(exterior), Basilica Cisterne. Deplasare la hotel și cazare. Dupa-amiaza și seara liberă pentru cumpărături și explorarea pietonală a zonei istorice. Cazare la hotel de 4*.
   
 • Ziua 2 - 07.04.2018

  Istanbul – Croazieră și Palatele Bosforului

  Mic dejun. Timp liber sau opțional o Croazieră pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielărie și la Bazarul Egiptean. Se face o scurtă oprire la mormântul lui Suleyman Magnificul și apoi se traversează centrul istoric spre îmbarcarea pe vasul de croazieră cu plecare din Portul Galata. Aveți șansa să navigați prin Strâmtoarea Bosfor ce desparte cele două continente, Europa și Asia și unește apele Mării Negre cu Marea Marmara. De pe vas, puteți admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidențiale cu vile și conace de lemn, Fortăreața Rumeli, cele două poduri, Patriarhia Ortodoxă din Fanar, zidul bizantin de apărare lung de 22 km, ce a reprezentat cea mai puternică fortificație a evului mediu. Se face o oprire și se dă timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean, de mirodenii, construit între 1597–1664 și considerat al doilea bazar acoperit ca vechime din Istanbul. Cazare la hotel 4*. Seara, transport local opțional la Biserica Sfânta Muceniță Paraschiva (locaș renovat în 1692 de către Domnitorul Martir Constantin Brancoveanu) și participare opțională la Slujba de Înviere.
 • Ziua 3 - 08.04.2018

  Istanbul – Palatul Dolmabahce - Buyuk Ada – Marea Marmara – Seară Orientală

  Mic dejun. Timp liber. Opțional, turul 7 Insule ale prinților, transport cu tramvaiul până la port și îmbarcare pe vas de linie, cu destinația finală Buyuk Ada, unde faceți o plăcută plimbare cu faetonul (trăsura) și unde sunteți așteptați cu un prânz pescăresc gustos. Vă propunem, alternative, turul Palatului Dolmabahce și două continente, un tur de jumătate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit în secolul al XIX-lea de arhitecții otomani Karabet și Nikogos Balyan pe o suprafață de 110.000 mp, locul unde părintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut în neființă în 1938. Din anul 1952 Palatul devine muzeu, adăpostind o prețioasă colecție de antichități europene, mobilier, candelabre, în 285 de camere și 46 de săli. În câteva minute aveți șansa să traversați Bosforul pe podul cu același nume, ce unește cele două continente, să suiți pe Culmea Camlica, de unde aveți o panoramă completă a orașului, a Mării Marmara și a Mării Negre. Seara, vă propunem opțional, o Cină tradițională turcească. Cazare la hotel 4*.
 • Ziua 4 - 09.04.2018

  Istanbul - București

  Mic dejun. La ora 12:00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer în jurul orei 15-15:30 de la hotel la aeroport, pentru îmbarcare la cursa TAROM cu decolare spre București la ora 18:35. Aterizare la Otopeni-Henri Coandă la ora 19:50.
 
SERVICII INCLUSE:
- 3 nopți cazare cu MIC DEJUN la hotel Akgun (Beyiazit) 4* sau similar;
- Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport și tur pietonal (3 ore);
- Transport avion TAROM București Otopeni – Istanbul - retur; doua bagaje de cală de 23 kg și 1 de cabină de 10 kg/persoană;
- Taxele de aeroport 100 €/persoană (pot suferi modificări până la data plecării în funcție de evoluția prețului petrolului);
- Asistență turistică locală în limba română la transfer și la turul pietonal.
 
SERVICII NEINCLUSE:
Excursiile opționale, intrările la obiectivele turistice, cheltuielile personale, bacșișurile.
 
Notă: orarul de zbor poate suferi modificări.
 
CONDIȚII DE REALIZARE A GRUPULUI:
GRUP MINIMUM 20 PERSOANE. Pentru 15-19 persoane înscrise se achită o diferență de 15 €/persoană, în funcție de înscrieri la data limită de emitere a grupului.
 
 
MODALITĂȚI DE PLATĂ
La înscriere, turistul achită 50% din valoarea excursiei, iar diferența cel mai tarziu cu de 21 zile înainte de plecare.
 
CONDIŢII DE ANULARE - TAXE DE ANULARE
De la momentul rezervării şi până la 35 de zile înainte de momentul plecării, penalizare *30%;
Între 34-20 zile înainte de momentul plecării, penalizare *50%;
Între 20-15 zile înainte de momentul plecării, penalizare *80%;
Cu mai puţin de 15  zile înainte de plecare sau pentru neprezentare la program, penalizare *100%.
 
* Procentele se referă la tariful total al pachetului turistic contractat
  
  
  
  
 

Oferă-ți un Circuit memorabil în Istanbul
Rezervă-ți acum o vacanță inedită!

031 438 73 21