Contactează-ne
031 438 73 21

Croazieră Insulele Canare, Portugalia și Maroc 2018
Barcelona - Casablanca - Funchal - Madeira - Genova - Roma - Santa Cruz de Tenerife - Marsilia

24 Octombrie - 6 Noiembrie 2018
13 zile/12 nopți

Descoperă frumusețile Insulelor Canare, Portugaliei și ale Marocului:
Barcelona, Casablanca, Funchal, Madeira, Genova, Roma, Santa Cruz de Tenerife, Marsilia
Bar
Tarif: 1929€/persoană

TUI TravelCenter vă invită într-un program inedit creat din pasiune pentru călătorii, un program în care veți descoperi destinații fascinante din Insulele Canare - locul unde se găsesc cele mai frumoase peisaje din Spania, Portugalia - una dintre destinațiile turistice de top ale Europei și locul din care au pornit să cucereasca lumea marii exploratori ai istoriei și Marocul - cu întinderile sale nesfârșite de nisip, porturile fortificate ale pescarilor, oazele de verdeață și Munții Atlas, dar și regiunile sale rurale ce oferă nenumărate atracții turistice.
Însă, nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, convingeți-vă singuri de aceste frumuseți inedite! Veniți cu noi în croazieră!
 • Perioada: 24 OCTOMBRIE - 6 NOIEMBRIE 2018
 • Durata: 13 Zile
 • Barcelona - Casablanca - Funchal - Madeira - Genova - Roma - Santa Cruz de Tenerife - Marsilia
 • Tarife de la 1.929 EURO/PERSOANĂ
  (loc în cabină interioară)
Contactează-ne la:
031 438 7321
SAU

Detalii program Barcelona - Casablanca - Funchal - Madeira - Genova - Roma - Santa Cruz de Tenerife - Marsilia, pe scurt:

 • Însoțitor de grup român (grup de minimum 40 de persoane);
 • Tur în Milano cu timp liber pentru vizite și cumpărături;
 • Croaziera 12 nopți pe vasul MSC Orchestra;
 • Cazarea în tipul de cabină aleasă; 
 • Transferuri incluse; 
 • 3 mese în restaurantele principale la restaurantele de tip bufet;
 • Zbor Tur București - Milano cu 1 escală în Munchen
  Zbor Retur Milano - București cu 1 escală în Frankfurt (Lufthansa);
 • Acces la evenimentele de divertisment de la bordul vasului.

Itinerariu croazieră Insulele Canare, Portugalia și Maroc

Vas de croazieră: 
MSC Orchestra - MSC Cruises
Plecare din:
Genova / Italia

Perioada: 24.10 – 5.11.2018
 
Porturi:
• Genova, Italia
• Provence (Marsillia), Franța
• Barcelona, Spania
• Casablanca, Maroc
• Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare

• Funchal, Madeira, Portugalia
• Malaga, Spania
• Roma (Civitavecchia), Italia
 • 24 Octombrie 2018

  București - Genova

  Întâlnire cu însoțitorii de grup la Aeroportul Otopeni București la ora 04:05 dimineața, pentru îmbarcare pe cursa Lufthansa cu destinația finală Milano. Zborul va fi la ora 06:05 și vom face o escală în Munchen. Vom lua apoi transferul din Milano spre portul din Genova, unde ne vom îmbarca pe vasul MSC Orchestra.
 • Marsilia

  Odată ajunși aici nu trebuie să ratați principalele atracții turistice și anume: Basilica Notre Dame (situată pe un deal, cu o înălțime de peste 150m deasupra nivelului mării, este una dintre principalele obiective turistice din Marsilia), Portul Vieux, Porte d’Aix (un minunat arc de triumf construit ca o poartă principală a orașului), Muzeul de artă Africană Oceanică și Amerindiană, Catedrala din Marsilia, Castelul If. Plimbările alături de partenerul de viață pe celebra stradă “Le Cours Joulien” vor întregi tabloul unei destinații perfecte.
 • Barcelona

  Veți rămâne uimiți de frumusețea, căldura și capodoperele arhitecturale din Barcelona. Pentru priveliștile de poveste asupra orașului alegeți o plimbare cu telefericul din Portul Vell spre Grădinile Miramar. Nu uitați de cel mai frumos obiectiv turistic și anume Catedrala Sagrada Familia, capodopera arhitectului Antoni Gaudi - una dintre cele mai impresionante construcții arhitecturale din Barcelona. Nu trebuie să ratați vizita la Acvariul Maritim unde vă așteaptă numeroase viețuitoare marine de la meduze până la rechini.
 • Casablanca

  După o zi petrecută pe mare, vom ajunge la ora 07:00 în minunatul oraș Casablanca. Cel mai important obiectiv turistic și pe care nu trebuie sa îl ratați este Moscheea Hassan, una dintre cele mai frumoase clădiri religioase din lume. La circa 2 km în zona La Corniche veți descoperi zona de promenadă a orașului unde găsiți cluburi private și locații luxoase. Pentru a vă răcori puteți face o baie în Oceanul Atlantic pe minunata plajă cu nisip auriu, Ain Diab.
   
 • Santa Cruz de Tenerife

  După încă o zi pe mare ancorăm în Santa Cruz de Tenerife la ora 09:00. Aici nu trebuie să ratați plajele (Las Teresitas, El Roque, Playa de Las Americas și Las Gaviotas), shopping-ul, cluburile, terasele și nu în ultimul rând cazinoul Santa Cruz. Dacă sunteți iubitori de natură și artă, parcul Garcia Sanabria este locul potrivit pentru dumneavoastră. Nu ratați o plimbare cu bicicleta pe plajă sau cei mai curajoși dintre dumneavoastră pot încerca surfing-ul.
 • Funchal

  Frumoasa capitală a insulei Madeira, are un aer exotic și portuar. Arhitectura colonială datează din anii 1400 – 1800, incluzând fortărețe, palate, biserici și câteva construcții guvernamentale. Pentru iubitorii de artă și istorie nu trebuie ratat conacul în stil britanic, Jarins do Palheiro și palatul Sao Lourenco. Pentru a vă relaxa vă recomandăm Grădina Botanică din Funchal cu plante de pe tot globul, în interiorul căreia veți găsi Muzeul Național de Istorie și un parc cu păsări exotice - Parcul Louro.
 • Malaga

  După o zi liniștită pe mare ajungem în sudul Spaniei în minunatul oraș portuar al Andaluziei, Malaga. Nu trebuie să ratați Băile Arabe din vechiul cartier evreiesc, iar la câțiva metri găsiți faimosul Muzeu Picasso. Vă recomandăm să vizitați și Parcul Malaga, una dintre cele mai mari grădini botanice din Europa aflată în inima orașului. Iubitorii de istorie se pot bucura de Cetatea Alcazaba – fortareața care datează din secolul VIII, dar și de Catedrala din  Malaga – o impresionantă construcție care combină mai multe stiluri (renascentist, gotic, baroc, izabelin etc.).
 • Roma (Civitavecchia)

  Pe sfârșitul croazierei vom petrece o zi și în Roma, frumosul oraș din Italia. Roma este o destinație unică, cu o încărcătură istorică deosebită. Odată ajunși aici nu trebuie să ratați principalele atracții turistice: Colosseumul (acesta fiind considerat simbolul Romei), Panteonul (una dintre cele mai bine păstrate clădiri romane), Forumul Roman (o mare de ruine ce include arcadele lui Titus, Septimius, Severus, Templul lui Antonius sau Templul Saturn).
 • 05 Noiembrie 2018

  Transfer din Genova spre Milano și zborul spre București

  După ce vom debarca în Genova, la ora 09:00 vom lua transferul spre Milano. La ora 11:30 vom ajunge în Milano în zona Castelului Sforzesco. Între 11:30 și 15:15 vom avea timp liber pentru a vizita individual orașul sau pentru shopping (să nu uitați să vă lăsați un loc în bagaje pentru cumpărături), după care, la ora 15:30 vom lua transferul spre aeroport, unde vom ajunge la 16:40 pentru îmbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinația București. Zborul va fi la ora 18:40 cu o escală în Frankfurt iar în București vom ajunge la ora 00:10 (06 noiembrie 2018).

  Bagajele de cală vor ramane în autocar și acesta va fi închis pe întreaga perioadă în care vom fi în Milano!
 • TIPURI PRINCIPALE DE CABINE

 • Cabină exterioară cu balcon

  Aceste cabine dispun de un balcon ce se deschide spre mare unde puteți servi micul dejun sau pur și simplu să stați să vă bucurați de priveliștile liniștitoare. Acest tip de cabină este dotat cu un pat dublu care se poate transforma în două paturi twin, aer condiționat, baie cu duș, telefon, televizor, minibar și seif.
  Suprafața: 17 mp
   
  Tarif: 1929 euro/persoană
 
 
SERVICII INCLUSE:
- însoțitor de grup român (pentru grup minim de 40 de persoane);
- tur în Milano cu timp liber pentru vizite și cumpărături (Bagajele de cală vor rămâne în autocar și acesta va fi închis pe întreaga perioadă în care vom fi în Milano!);
- zboruri București - escală Munchen - Milano și Milano – escală Frankfurt – București (Lufthansa);
- taxe de aeroport;
 - bagaj de cală de 23kg și 8kg pentru bagajul de mână;
- transferuri de grup: aeroport Milano – port Genova - aeroport Milano;
- croazieră 12 nopți pe vasul MSC Orchestra;
- taxe portuare;
- cazarea în tipul de cabină aleasă (acestea dețin cabină de duș și WC, aer condiționat, telefon, seif, uscător de par, TV - fiecare cabină are steward);
- 3 mese în restaurantele principale la restaurantele de tip bufet;
- gustări între mese;
- suc, gheață, cafea, lapte, ceai și apă (de la dozatoarele din bufetele de pe vas);
- acces la evenimentele de divertisment de la bordul vasului;
-acces la cluburi de noapte și discotecă;
- accesul la galeriile de artă, acces la biblioteci;
- accesul la facilitățile vasului de croazieră: la piscine și jacuzzi, zona de jocuri arcade, sala de gimanastică, teren de baschet/ volei și la pistele de alergat;
- cluburi și activități pentru copii și adolescenți.
 
 
SERVICII NEINCLUSE:
 - bacșișul;
- mesele la restaurantele cu specific;
- sucurile și unele băuturi non alcoolice îmbuteliate de la bordul vasului;
- serviciile din zona Spa, antrenor personal de fitness, clasele de aerobic, pilates și yoga;
- jocurile de noroc;
- excursii la țărm;
- serviciile de Babysitting;
- asigurările de sănătate;
- serviciile medicale de la bordul vasului;
- accesul la internet (la bordul vasului);
- apelurile telefonice date în afara navei din cabină;
- cumpărături în magazinele de la bord;
- serviciile de curățătorie de la bordul vasului.
 
 
MODALITĂȚI DE PLATĂ:
În cazul rezervării cu mai mult de 66 de zile înainte de plecare se achită un depozit de 40% din valoarea totală a croazierei;
În cazul rezervării cu mai puțin de 65 de zile înainte de plecare se achită valoarea totală a croazierei.
 
CONDIȚII DE ANULARE - TAXE DE ANULARE:
De la momentul rezervării și până cu 91 de zile înainte de momentul plecării - 40% penalizare;
De la 90 de zile și până cu 65 de zile înainte de momentul plecării -  75% penalizare;
Cu mai puțin de 64 de zile înainte de plecare sau pentru neprezentare la program - 100% penalizare.

  * Procentele se referă la tariful total al pachetului turistic contractat.
 
 
 
 
 
 
 
   
 

REZERVĂ-ȚI ACUM VACANȚA INEDITĂ !

031 438 73 21