Contactează-ne
031 438 73 21

Circuit Sankt Petersburg și Capitalele Baltice
2018
31.05 - 10.06.2018 (11 zile/10 nopți)
Toate locurile au fost epuizate!

STOP VANZARI!

Descopera alaturi de noi orașul Sankt Petersburg și capitalele baltice

Tarif: 1750 euro/persoană
 

 • Perioada: 31 Mai - 10 Iunie 2018
 • Durata: 10 nopți/11 zile
 • Circuit Sankt Petersburg-Capitale Baltice
 • Tarif: 1.750 EURO/PERSOANĂ
Contactează-ne la:
031 438 73 21

Detalii program Circuit Sankt Petersburg si Capitalele Baltice, pe scurt:

 • Cazare 10 nopți în hoteluri de 3 si 4 stele;
 • Bilet de avion București - Sankt Petersburg,
  Vilnius - București; 
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program;
 • Asigurare complexă de călătorie;
 • Însoțitor de grup roman și ghid local vorbitor de limba engleză pentru tururile și transferurile incluse.
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1: Sosire in Sankt Petersburg
  Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
  La sosire in Sankt Petersburg vei fi intampinat de reprezentantul local care te va conduce la hotel.
  Mese - Cina
   
 • Ziua 2: Sankt Petersburg
  Vei face un tur panoramic al orasului Sankt Petersburg, prilej cu care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale orasului intre care se numara Bulevardul Nevsky Prospect (unde se insiruie o serie de palate: Stroganov, Anicikov, Vorontsov, Beloselsky-Belozersky dar si cladiri Art Nouveau precum Eliseevsky Magazin ori Dom Knigi; tot aici se afla si Gostiny Dvor, un magazin universal care functioneaza inca din secolul al XVIII-lea dar si Teatrul Imperial Aleksandrinski); Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievski, Catedrala Sf. Isaac, Catedrala Invierii lui Hristos, Piata Senatului si Piata Palatului (Alexandru I). In mijlocul pietei se afla Coloana lui Alexandru I, tarul care a condus Rusia in perioada razboaielor napoleoniene, realizata dintr-o singura bucata de monolit de granit rosu de Finlanda si care cantareste peste 600 de tone. Pe parcursul turului vei admira centrul istoric al orasului, un adevarat muzeu in aer liber si primul din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO.
  Vei vizita imensul domeniu Peterhof. Accesul la parcurile Peterhofului se face coborand niste scari maiestuoase, pe langa Marea Cascada, decorata cu statui. In aceste gradini gloria antichitatii este reinviata de statui sau grupuri monumentale infatisand figuri mitologice ori biblice, zeitati marine, tritoni, animale fabuloase.
  Mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 3: Sankt Petersburg
  Vei vizita celebrul muzeu Ermitaj. Cu o colectie de peste 3 milioane de obiecte de arta, Ermitaj este unul dintre cele mai mari muzee ale lumii. Interioarele opulente ale palatului sunt completate de lucrarile lui Leonardo da Vinci, Giorgione, Titian, Rafael, Velázquez, El Greco, Goya, Rubens, Rembrandt, Renoir, Monet, Van Gogh, Gauguin, Cezanne, Degas, Picasso, Kandinsky, Rodin.
  Vei vizita Catedrala Invierii lui Hristos (de pe Sangele Varsat). In anul 1881, pe malul canalului Griboedov, tarul Alexandru al II-lea a fost victima unui atentat. Pe locul detonarii bombei Biserica Rusa a ridicat un grandios monument in stil medieval rus Biserica de pe sangele varsat (oficial Catedrala Invierii lui Hristos) care se remarca prin domul specific sub forma de ceapa, prin bogatia culorilor si a ornamentelor din aur. Interiorul sau, proiectat printre altii si de catre Vrubel, are cea mai mare suprafata de mozaic din lume, mai mult de 7.500 mp, in incinta bisericii aflandu-se Muzeul Mozaicului.
  Mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 4: Sankt Petersburg, Rusia - Narva, Estonia-Talinn
  Vei calatori spre Tallinn, capitala Estoniei. Pe traseu vei poposi in Narva, unde vei putea vizita castelul cu acelasi nume, apoi vei face o scurta oprire pentru a admira Cascada Jagalla. Vei ajunge in Tallinn dupa amiaza.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 5: Tallinn
  Vei pleca intr-un tur al capitalei estone. Vei vizita orasul vechi ridicat intre anii 1347 - 1561; vei putea admira una dintre cele mai important edificii - primaria veche, construita in stil gotic in anul 1248. Daca timpul ingaduie, de aici se poate merge pe jos pana la Castelul Toompea, ridicat pe locul unei fortarete din secolul al IX-lea, care gazduieste sediul parlamentului Republicii Estonia. Pe teritoriul orasului s-a pastrat jumatate din vechiul sistem de fortificatii ce inconjurau asezarea in timpul epocii medievale. Cateva dintre turnurile de aparare servesc ca puncte de observatie pentru turistii dornici sa arunce o privire de la inaltime asupra centrului istoric. Impunerea orasului Tallinn pe plan cultural s-a produs in anul 1997 odata cu includerea sa in patrimoniul UNESCO.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 6: Tallinn - Parnu, Estonia-Sigulda, Letonia - Riga 
  Vei parasi capitala estona, Tallin si te vei indrepta spre capitala Letoniei, Riga. Pe traseu vei face o prima oprire in orasul Parnu, un oras animat si fermecator situat pe tarmul Marii Baltice. Aici te vei plimba pe principala artera pietonala din oras - Ruutli - unde vei admira cladiri construite din lemn si piatra, in stilul tipic local, apoi vei vizita Biserica Catalica Sf. Elisabeta si Biserica Ortodoxa Sf. Ecaterina. Vei poposi apoi in Sigulda, unde vei admira Noul Castel Sigulda, construit la finele secolului XIX si ruinele Vechiului Castel, datand din 1207. Vei face o incursiune in Turaida, localitate din apropiere de Riga, unde vei vizita castelul cu acelasi nume. Vei vizita cea mai mare si mai adanca pestera din regiunea Marii Baltice, Gutmanis, situata pe malul Raului Gauja. Vei fi apoi transferat la Riga, la hotelul la care vei fi cazat.
  Mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 7: Riga - Jurmala - Riga
  Vei pleca intr-un tur al orasului in care vei putea admira Castelul Riga, zidurile vechi ale orasului, Catedrala, Biserica Sfantul Petru, asa-numitii „trei frati” – cele trei cladiri medievale din piatra ce amintesc de Praga, Muzeul Ocupatiilor, Monumentul Independentei, Catedrala Nasterii lui Hristos si multe altele. In Riga o plimbare pe stradutele pietruite din centrul vechi este o experienta in sine.
  Dupa amiaza, vei face o incursiune la Jurmala, cea mai mare statiune de litoral din Tarile Baltice, un orasel intesat de nenumarate case din lemn, foste resedinte ale aristocratiei din Riga, astazi declarate monumente nationale.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 8: Riga
  Astazi dispui de intreaga zi pentru a explora orasul Riga pe cont propriu.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 9: Riga - Rundale, Letonia - Siauliai,
  Lituania - Kaunas - Vilnius  
  Vei fi transferat catre Vilnius. Prima oprire de astazi va fi la Palatul Rundale, un complex impresionant, cu gradini intinse si camere amenajate in stil rococo. Printre cele mai spectaculoase sali se numara Salonul Auriu, Salonul Alb si Galeria Mare. Vei poposi apoi pe Dealul Crucilor din Siauliai, important loc de pelerinaj pentru catolici si un obiectiv impresionant pentru trecatori. Ultima oprire inainte de a ajunge la Vilnius va fi la Kaunas, fosta capitala lituaniana in perioada interbelica, oras cu un incarcat trecut istoric. Vei admira Piata Guvernului si cateva dintre cele mai frumoase biserici - Biserica Neo Bizantina a Sfantului Arhanghel Mihail, Biserica Invierii si Catedrala din Kaunas, cea mai mare din Lituania.
  Mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 10: Vilnius - Trakai - Vilnius
  Vei face un tur panoramic de oras pentru a descoperi frumusetile capitalei lituaniene. Vei admira Catedrala, Palatul Prezidential, Primaria, Muzeul KGB, Biserica Sf. Ana si Bernadine, Galeriile de Chihlimbar, Biserica Ortodoxa Sfantul Duh, si multe altele. Vei descoperi stradute intortocheate ce pastreaza aerul medieval si patina timpului, magazine cochete ale unor artizani locali, cafenele si restaurante cu personalitate. Vei putea achizitiona obiecte si bijuterii deosebite din chihlimbar, pentru care orasul este deja celebru.
  Vei face un tur al orasului Trakai, una dintre capitalele medievale ale Lituaniei, atestat documentar la 1337 de catre cavalerii teutoni. Simbolurile acestuia sunt minunatul castel in stil gotic ce poarta numele localitatii, dar si un parc national pitoresc. Castelul Trakai a fost construit la inceputul secolului XIV, in intregime din caramida rosie, fiind asezat pe o insula din mijlocul Lacului Galve, in partea de nord a orasului. Vei vizita Muzeul Etnografic Karaim - unde vei afla informatii interesante despre cultura Karaimilor. Spre seara vei fi transferat inapoi in Vilnius.
  Mese - Mic dejun, Cina
 • Ziua 11: Plecare din Vilnius
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Vilnius.
  Mese - Mic dejun
SERVICII INCLUSE:
- Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Sankt Petersburg; Vilnius - Bucuresti;
- Cazare 10 nopti la hoteluri de 3 si 4 stele;
- Mesele mentionate in program: 10 Mic dejun, 4 Pranz, 2 Cina ;
- Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerariul;
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 - Insotitor de grup roman;
- Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
- Asigurarea complexa de calatorie;
- Serviciu telefonic de urgente 24/7;
- Transportul se va face cu autocar privat.
 
CONDIȚII DE REALIZARE A GRUPULUI:
Pentru grup mai mic de 20 persoane platitoare, suplimentul este de 100 euro/persoana.
  
  
  
  
 

Oferă-ți un Circuit memorabil în Sankt Petersburg și Capitalele Baltice
Rezervă-ți acum o vacanță inedită!

031 438 73 21