Contacteaza-ne
031 438 73 21

Circuit Peru, Ecuador si Galapagos
24.04 - 10.05.2018 (17 zile/15 nopti)

PENTRU ACEST PROGRAM TOATE LOCURILE AU FOST EPUIZATE.
STOP VÂNZĂRI

Descopera alaturi de noi cele mai frumoase locatii din Peru, Ecuador si Galapagos

Tarif: 4.890 euro/persoana

 • PERIOADA: 24 Aprilie - 10 Mai 2018
 • DURATA: 17 zile/15 nopti
 • Circuit Peru, Ecuador, Galapagos
 • Tarif: 4.890 Euro/persoana

Detalii program Circuit Peru, Ecuador si Galapagos, pe scurt:

 • Cazare 15 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele;
 • Insotitor de grup roman si ghid local vorbitor de limba engleza; 
 • Asigurare complexa de calatorie;
 • Locatii incluse in program: Lima, Puno, Cusco, Quito, Imbabura, Guayaquil. 
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1: Sosire in Lima
  Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.
 • Ziua 2: Lima
  Vei face un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei si pentru a descoperi cele trei perioade de referinta din istoria orasului, pre-hispanica, coloniala si contemporana. Vizita va incepe cu boemele districte San Isidro si Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor si mall-ul Larcomar. Turul va continua cu centrul istoric al orasului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul in care Pizzaro a fondat Lima si unde se afla frumoasele balcoane coloniale in stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primaria) si Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar si o fantana de bronz datand din 1650. Tot in piata se afla Catedrala din Lima, construita in 1564 in stil baroc si care adaposteste mormantul lui Francisco Pizarro. Vei vizita Manastirea San Francisco, faimoasa pentru criptele subterane cunoscute sub denumirea de Catacombele.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 3: Lima, Puno
  Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima.
  Zbor intern Lima - Puno.
  Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 4: Puno - Lacul Titicaca - Puno
  Vei face o excursie de o zi la insulele din partea peruana a Lacului Titicaca. Vei vizita Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.
  Vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.
  Mese - Mic dejun, Pranz
   
 • Ziua 5: Puno - Cusco
  Transfer Puno - Cusco, via La Raya (SIB);  
  Vei fi transferat din Puno in Cusco strabatand un traseu spectaculos. Vei reface drumul soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Vei ajunge la punctul de maxima altitudine de pe traseu - La Raya (4.355 m).
  Mese - Mic dejun, Pranz
   
 • Ziua 6: Cusco
  Vei pleca intr-un tur in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Vei incepe cu Plaza del Armas - Huacapayta, piata principala a orasului unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase.
  Vei vizita Catedrala Cusco, bijuterie arhitectonica decorata la exterior cu placi mari din granit rosu in stil renascentist, in contrast cu stilul baroc al interiorului. Catedrala, un frumos exemplu de arhitectura locala, cu puternice influente traditionale a fost construita pe vechi ziduri incase in secolul al XVI-lea.
  In interiorul Bisericii Santo Domingo vei vizita ruinele Templului Soarelui - Koricancha, unul dintre importantele temple incase din Peru.
  Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco - Sacsayhuaman, exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 7: Cusco - Machu Picchu
  Vei fi transferat de la hotel la gara din Cusco, apoi vei fi transferat de la Cusco la Aguas Calientes cu trenul turistic Vistadome, care leaga Cusco de Cetatea Machu Picchu. Pe traseu, vei trece prin Valea Urubamba, Valea Sacra a Incasilor.
  Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admiri peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane, iar in Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte, cat si incaperile de forma trapezoidala din apropiere unde locuiau Nustas, printesele.
  Mese - Mic dejun, Cina
 • Ziua 8: Machu Picchu - Cusco
  Vei fi transferat de la hotel la gara in Aguas Calientes.
  Vei fi transferat cu trenul Vistadome din Aguas Calientes catre Cusco.
  Dupa sosirea in gara din Poroy vei fi intampinat de ghidul local si transferat la hotel in Cusco.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 9: Cusco - Lima - Quito
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.
  Zbor intern Cusco - Lima.
  Zbor international Lima - Quito.
  Dupa sosirea pe aeroportul din Quito vei fi transferat la hotel.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 10: Quito
  Tur de oras Quito & Monumentul Ecuatorului. 
  Astazi vei face un tur de oras al capitalei ecuadoriene si vei vedea principalele sale atractii turistice. Vei vizita Piata Independentei, Plaza de Armas cu Biserica Sfantul Francisc care gazduieste muzeul de arta iezuita si muzeul de arta indigena. Vei admira Manastirea Santo Domingo, cu plafoanele acoperite cu fresce poleite in foita de aur. Calatoria va continua la Muzeul Intinan ce pastreaza intacta puternica amprenta pe care soarele, ca principala divinitate, o avea asupra ritualurilor traditionale. Aici vei avea ocazia inedita de a sta cu un picior in emisfera sudica si cu celalalt in jumatatea nordica a globului pamantesc si vei asista la o serie de experimente unice. Vei admira Monumentul Ecuatorului, din Ciudad del Mitad del Mundo (Orasul de la Mijlocul Lumii).
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 11: Quito - Imbabura - Quito  
  Vei face o incursiune in Regiunea Muntoasa Nordica din Provincia Imbabura. Pe traseu, vei traversa vaile Guayllabamba si Cayambe. Guayllabamba se remarca prin solul fertil si prin faptul ca aici se cultiva avocado si cherimoya. Peisajele splendide ale zonei ofera oportunitati perfecte de a realiza fotografii in asa numita Regiune a Lacurilor Ecuadoriene.
  Vei face o incursiune de o zi in Regiunea Muntoasa Nordica din provincia Imbabura. Pe drum vei avea ocazia sa admiri peisaje spectaculoase, provincia Imbabura fiind caracterizata de vulcani, vai fertile si lacuri, toate intr-o armonie incantatoare. Vei vizita orasul Otavalo, a carui principala atractie este piata unde vei remarca o varietate de fructe, legume, cereale, poncho-uri, bijuterii, palarii, obiecte artizanale si costume traditionale. Vei putea achizitiona suveniruri si asculta melodii traditionale cu puternica influenta incasa, formatiile muzicale locale fiind foarte apreciate pe plan international.
  Mese - Mic dejun, Pranz
   
 • Ziua 12: Quito - Galapagos
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Quito.
  Zbor intern Quito - Galapagos.
  Vei fi transferat de la aeroportul din Insula Baltra catre debarcader pentru a te imbarca pe vasul ce te va purta catre Insula Santa Cruz. Mai intai vei traversa canalul Itabaca cu un feribot si apoi vei continua cu masina. Vei face o oprire in muntii Santa Cruz, unde vei putea vedea testoasele gigant in mediul lor natural. La finalul turului vei fi transferat la hotel.
  Mese - Mic dejun
   
 • Zilele 13 si 14: Galapagos
  Aveti la dispozitie un pachet de excursii pe parcursul carora aveti incluse o serie de activitati si vizite pe insule.
  Nota: pachetul de excursii si activitati incluse variaza in functie de conditiile meteorologice.
  Puteti explora Insula Plaza unde vei putea face snorkeling la Punta Carrion si vei putea vedea pesti colorati si broaste testoase marine. Insula North Seymour situata la nord de insula Baltra. Aici vei putea naviga spre plaja din Bachas unde te vei putea relaxa la plaja, vei lua urma traseelor testoaselor de mare sau vei putea face snorkeling. Insula Santa Fe este cel mai bun loc pentru a gasi cele mai mari iguane (Conolophus Pallidus). La plaja Santa Fe se poate observa o colonie de lei de mare, iar in golf sunt adesea rechini albi si testoase marine. Insula Bartolomew este un pic mai departe decat celelalte insule, astfel ca turul va incepe dimineata devreme. Prima oprire este Golful Sullivan, unde vei putea face scufundari sau te vei putea relaxa la plaja. Vei continua apoi spre Bartolomew. Poti vizita cel mai inalt punct al insulei (114 m), cu o priveliste spectaculoasa asupra lavei in diferite culori, numerosi vulcani precum si celebrul Pinnacle Rock.
  Mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 15: Galapagos - Guayaquil
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Baltra.
  Zbor intern Galapagos - Guayaquil.
  La sosirea in Guayaquil ti se va acorda asistenta si apoi vei fi transferat la hotel.
  Vei vizita cele mai importante atractii ale orasului Guayaquil: Parcul Iguana, unde se afla monumentul Maresalului Sucre, Catedrala din Guayaquil, Olmedo zona comerciala a orasului, scutita de taxe. Vei face apoi o incursiune in Cerro Santa Ana cartier marcat de atmosfera coloniala si vei incheia turul pe Faleza Malecon o promenada spectaculoasa, cu magazine, restaurante si hoteluri.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 16: Plecare din Guayaquil
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Guayaquil.
 • Ziua 17: Sosire in Bucuresti
SERVICII INCLUSE: 
- Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima; Guayaquil - Bucuresti cu KLM;
- Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Puno;
- Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;
- Bilet de avion pentru zbor international Lima - Quito;
- Bilet de avion pentru zbor intern Quito - Galapagos;
- Bilet de avion pentru zbor intern Galapagos - Guayaquil;
- Cazare 15 nopti la hoteluri de 3 si 4*;
- Mesele mentionate in program: 14 Mic dejun, 5 Pranz, 1 Cina;
- Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerariul;
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
- Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
- Insotitor de grup roman;
- Bacsis ghizi locali si soferi;
- Asigurarea complexa de calatorie;
- Serviciu telefonic de urgente 24/7;
- Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti.
 
CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI
Pentru grup mai mic de 22 persoane platitoare, suplimentul este de 170 euro/persoana.
 
DISCOUNT PENTRU EARLY BOOKING:
Cu 8 luni de zile inainte de data plecarii:  5%  din tariful pachetului de vacanta;
Cu 7 luni de zile inainte de data plecarii:  4% din tariful pachetului de vacanta;
Cu 6 luni de zile inainte de data plecarii: 3% din tariful pachetului de vacanta;
Cu 5 luni de zile inainte de data plecarii:  2%  din tariful pachetului de vacanta.