Circuit de Paște în Rusia

04.04 - 12.04.2018 (8 zile/7 nopți)
LOCURILE PENTRU ACEST PROGRAM AU FOST EPUIZATE
STOP VÂNZĂRI

Acordă-ți un sejur relaxant de Paște cu un circuit în Rusia

Tarif: 1350 euro/persoană

 • Perioada: 04 Aprilie-12 Aprilie 2018
 • Durata: 7 nopți/8 zile
 • Paste Rusia
 • Tarif: 1.350 euro/persoană 

Detalii program Circuit Rusia, pe scurt:

 • Cazare 7 nopți în hoteluri de 3*;
 • Bilet de avion București - Moscova, Sankt Petersburg - București; 
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program;
 • Asigurare complexă de călătorie;
 • Ghid local vorbitor de limba engleză pentru tururile și transferurile incluse.
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1: Sosire la Moscova
  Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.
  Mese - Cina
   
 • Ziua 2: Moscova
  Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriasele parade militare in timpul epocii sovietice, incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului. In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya. Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov, un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti.
  Nota: Intrarile la obiectivele turistice mentionate nu sunt incluse.
  Vei face un tur al metroului moscovit, considerat pe buna dreptate un adevarat obiectiv turistic al capitalei Rusiei. Unele dintre cele mai frumoase statii sunt Belorusskaya, cu mozaicuri si scene rurale, Kievskaya, larga, ostentativa, cu mozaicuri infatisand prietenia din trecut dintre Rusia si Ucraina, Park Kultury, in care in nise sunt expuse medalioane din marmura alba ori eleganta statie Komsomolskaya, cu coloane din marmura.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 3: Moscova
  Vei vizita Kremlinul, un adevarat centru de putere in Rusia, cetatea tarilor rusi, sediul central al Uniunii Sovietice, iar acum resedinta presedintelui rus. Mai putin de jumatate din Kremlin este accesibil publicului, printre atractiile care pot fi vizitate numarandu-se clopotul tar si tunul tar, turnate in anul 1586 de catre Andrei Ciohov, Palatul Patriarhului si magnificul ansamblu de biserici din Piata Catedralelor.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 4: Moscova - Sankt Petersburg
  Vei fi transferat de la hotel la gara din Moscova.
  Vei calatori cu trenul de mare viteza Sapsan de la Moscova la Sankt Petersburg.
  Dupa sosirea in gara din Sankt Petersburg vei fi transferat la hotel.
  Seara vei fi transferat catre Palatul Nikolaevsky unde vei avea ocazia sa vizionezi un spectacol folcloric rusesc ce combina muzica traditionala cu dansurile specifice diferitor regiuni ale Rusiei. Palatul Nikolaevsky este situat la 10 minute de Muzeul Ermitaj si a fost construit in stil baroc la ordinul Marelui Duce Nicolai, fiul Tarului Nicolai I.
  Optional poti participa la Slujba de Inviere desfasurata la Catedrala Sf. Isaac, insotit de un ghid vorbitor de limba engleza.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 5: Sankt Petersburg
  Vei face un tur panoramic al orasului Sankt Petersburg, prilej cu care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale orasului intre care se numara Bulevardul Nevsky Prospect (unde se insiruie o serie de palate: Stroganov, Anicikov, Vorontsov, Beloselsky-Belozersky dar si cladiri Art Nouveau precum Eliseevsky Magazin ori Dom Knigi; tot aici se afla si Gostiny Dvor, un magazin universal care functioneaza inca din secolul al XVIII-lea dar si Teatrul Imperial Aleksandrinski); Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievski, Catedrala Sf. Isaac, Catedrala Invierii lui Hristos, Piata Senatului si Piata Palatului (Alexandru I). In mijlocul pietei se afla Coloana lui Alexandru I, tarul care a condus Rusia in perioada razboaielor napoleoniene, realizata dintr-o singura bucata de monolit de granit rosu de Finlanda si care cantareste peste 600 de tone. Pe parcursul turului vei admira centrul istoric al orasului, un adevarat muzeu in aer liber si primul din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO.
  Nota: Intrarile la obiectivele turistice mentionate nu sunt incluse.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 6: Sankt Petersburg
  Vei merge catre Pavlovsk si Puskin pentru a vizita domeniile imperiale. Mai intai vei calatori catre cea mai fermecatoare suburbie a Sankt Petersburgului, orasul Puskin, care inconjoara domeniul imperial Tsarskoe Selo, pentru a vizita Palatul Ecaterinei si parcurile sale fascinante. Cea mai buna dovada a extravagantei Rusiei Tariste poate fi gasita la Tsarskoe Selo, ansamblu care din punctul de vedere al grandorii si al excesului depaseste chiar si Versailles-ul. Porti metalice falnice te lasa doar sa intuiesti ceea ce are Tsarskoe Selo de oferit: doua palate vaste, cu adevarat exceptionale cu decoratiuni interioare si exterioare opulente, stucaturi poleite cu aur, pilastrii masivi din marmura alba, incaperi de un fast greu de imaginat, candelabre maiestuoase, ornamente cizelate pana la cel mai mic detaliu, precum si gradini in stil francez, infrumusetate de fantani arteziene, sculpturi, pavilioane, alei, inclusiv lacuri si o cladire a amiralitatii. Veti vizita interioarele azuriului Palat al Ecaterinei, construit pentru tarina Ecaterina I, un mixt ametitor, extravagant, de baroc, rococo (baroc tarziu) si neoclasicism, o scena de teatru cu o scenografie pe masura grandorii imperiului. Vei vizita si Sala de Chihlimbar, o incapere lambrisata in intregime cu ambra in tonalitati diferite. Mai putin vizitat, Palatul Alexandru este o capodopera neoclasica, armonioasa si rafinat decorata.
  Dupa amiaza vei vizita Pavlovsk, resedinta tarului Paul I. Interioarele elegante ale palatului, realizate sub supravegherea Mariei Feodorovna, sotia tarului, sunt o lectie de bun gust si rafinament. Arhitectura sobra a salilor, in stilul neoclasicismului, este pusa in valoare de mobilier francez, picturi, sculpturi, portelanuri si arabescuri discrete.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 7: Sankt Petersburg
  Vei vizita celebrul muzeu Ermitaj. Cu o colectie de peste 3 milioane de obiecte de arta, Ermitaj este unul dintre cele mai mari muzee ale lumii. Interioarele opulente ale palatului sunt completate de lucrarile lui Leonardo da Vinci, Giorgione, Titian, Rafael, Velázquez, El Greco, Goya, Rubens, Rembrandt, Renoir, Monet, Van Gogh, Gauguin, Cezanne, Degas, Picasso, Kandinsky, Rodin.
  Vei vizita Catedrala Invierii lui Hristos (de pe Sangele Varsat). In anul 1881, pe malul canalului Griboedov, tarul Alexandru al II-lea a fost victima unui atentat. Pe locul detonarii bombei Biserica Rusa a ridicat un grandios monument in stil medieval rus Biserica de pe sangele varsat (oficial Catedrala Invierii lui Hristos) care se remarca prin domul specific sub forma de ceapa, prin bogatia culorilor si a ornamentelor din aur. Interiorul sau, proiectat printre altii si de catre Vrubel, are cea mai mare suprafata de mozaic din lume, mai mult de 7.500 mp, in incinta bisericii aflandu-se Muzeul Mozaicului.
   
 • Ziua 8: Plecare din Sankt Petersburg
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Sankt Petersburg.
 
SERVICII INCLUSE:
- Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Moscova, Sankt Petersburg - Bucuresti;
- Cazare 7 nopti la hoteluri de 3*;
- Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun, 1 Cina;
- Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerariul;
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
- Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
- Insotitor de grup;
- Bacsis ghizi locali si soferi;
- Asigurarea complexa de calatorie;
- Serviciu telefonic de urgente 24/7;
- Transportul se va face cu masina privata.
 
 
CONDIȚII DE REALIZARE A GRUPULUI:
Pentru grup mai mic de 20 persoane platitoare, suplimentul este de 90 euro/persoana.