Circuit de Paste in Mexic
29.03 - 12.04.2018 (15 zile/13 nopti)

PENTRU ACEST PROGRAM TOATE LOCURILE AU FOST EPUIZATE.
STOP VÂNZĂRI

Descopera alaturi de noi cele mai frumoase locatii din Mexic

Tarif: 2.550 euro/persoana

 • PERIOADA: 29 Martie - 12 Aprilie 2018
 • DURATA: 15 zile/13 nopti
 • Circuit Mexic
 • Tarif: 2.550 Euro/persoana

Detalii program Circuit de Paste in Mexic:

 • Cazare 13 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele;
 • Insotitor de grup roman si ghid local vorbitor de limba engleza; 
 • Asigurare complexa de calatorie;
 • Locatii incluse in program: Ciudad de Mexico, Queretaro, San Miguel de Allende, Guanajuato, Guadalajara, Villa Corona, Puerto Vallarta.  
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1: Sosire in Ciudad de Mexico
  La sosire pe aeroportul din Ciudad de Mexico vei fi intampinat ghidul local care va acorda asistenta, urmand transferul la hotel.
 • Ziua 2: Ciudad de Mexico
  Vei face un tur al orasului Ciudad de Mexico. Turul orasului va incepe in piata principala unde vei admira cateva constructii coloniale printre care Palatul National, Catedrala Metropolitana si alte cateva bijuterii arhitectonice si te vei plimba pe strazile principale. Traseul continua pe Paseo de la Reforma pentru a admira monumentele si cladirile din zona. Turul se va incheia cu vizita la Muzeul de Antropologie.
  Vei vizita Xochimilco, numit si "locul cu flori" aflat la 15 Km de Ciudad de Mexico, acesta fiind conectat in trecut cu capitala azteca Tenochtitlan (Mexico City). Vei naviga pe canalele acestei spectaculoase gradini cu barca traditionala ’’trajinera’’ si vei afla cum traiau odata aztecii.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 3: Ciudad de Mexico - Teotihuacan - Ciudad de Mexico
  Astazi vei vizita situl arheologic Teotihuacan. Vei explora Complexul Palatului Quetzalpapalotl; Templul Sarpelui cu Pene; Piramida Lunii; Strada celor Morti si Piramida Soarelui. Pe drumul de intoarcere vei face o oprire la Bazilica de Guadalupe.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 4: Ciudad de Mexico - Queretaro - San Miguel de Allende
  Vei fi transferat din Ciudad de Mexico la San Miguel de Allende, pe traseu vei face o oprire in Queretaro. Suburbiile moderne ale orasului Queretaro ascund comori coloniale pe care UNESCO le-a adaugat in lista sa de Patrimoniu Mondial in anul 1996. Aici a fost semnat tratatul prin care s-a cedat jumatate din teritoriul mexican Statelor Unite si, tot aici, imparatul Maximilian I a fost ucis de catre un pluton de executie. Vei vizita Piata Independentei - cu fantana sa coloniala austera, gradina acoperita cu planta specifica Americii de Nord numita Bougainvillea sau floare de hartie si vilele vechi impunatoare. Aceasta piata intima din secolul al XVIII-lea este un colt al Spaniei transpus in Mexic. Vei continua vizita cu Los Arcos, unul dintre cele mai mari apeducturi din lume, Museo Regional, gazduit in fosta manastire San Francisco, Templul Santa Clara si Templul Santa Rosa - doua manastiri de calugarite din secolul al XVIII-lea care rivalizeaza reciproc prin exuberanta interioarelor lor.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 5: San Miguel de Allende
  Vei face un tur al orasului San Miguel de Allende. Vei vizita biserica La Parroquia, remarcabila prin exteriorul sau neogotic, Casa del Mayorazgo - cea mai somptuoasa cladire din oras, Casa Allende - casa natala a eroului national Ignacio Allende, Templo de la Concepcion, construita in 1891 si care adaposteste Oratorio de San Felipe Neri cat si 33 de picturi in ulei reprezentand viata Sfantului Felipe Neri.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 6: San Miguel de Allende - Guanajuato - Guadalajara 
  Transfer din San Miguel de Allende la Guanajuato, oras situat la aproximativ 100 km.
  Vei face un tur al orasului Guanajuato in care vei admira vechi cladiri coloniale, impecabil pastrate. In Guanajuato vei vizita biserica iezuita Templo de la Compania, cu domul sau neoclasic, piata Jardin de la Union, proiectata in anul 1861, Teatrul Juarez si Casa Diego Rivera, casa unde s-a nascut in 1886 celebrul artist plastic mexican.
  Vei fi transferat din Guanajuato la Guadalajara.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 7: Guadalajara
  Vei face un tur de o jumatate de zi al orasului Guadalajara. Pana acum cateva decenii, Guadalajara era un oras provincial placid. Apoi, un boom industrial l-a transformat rapid intr-o metropola moderna. Cu toate acestea, aroma traditionala a Perlei Vestului persista in frumoasele sale piete si cladiri coloniale maiestuoase. In centrul istoric vei vizita Catedrala Guadalajara, Palatul Guvernului - cladire in stil baroc, Teatrul Degollado cu porticul sau corintic impresionant si fostul ospiciu Instituto Cultural Cabanas - cel mai mare edificiu colonial din Americi si unul din exemplele cele mai de seama a arhitecturii neo-clasice in Mexic. Vei pleca apoi spre Tlaquepaque, orasel aflat la 7 km sud-est de Guadalajara. In vremurile coloniale acest mic sat de olari a atras oamenii in varsta din Guadalajara, care si-au construit vile frumoase aici. Casele acestora sunt acum magazine ce ofera o selectie impresionanta de ceramica mexicana, sticla suflata, textile, metal, lemn si papier maché. Vei reveni in Guadalajara.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 8: Guadalajara - Villa Corona - San Pedro Tlaquepaque - Guadalajara
  Astazi vei vizita Villa Corona, un mic oras situat la 50 km de Guadalajara si vei pasi pe faimoasa ruta a mariachilor.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 9: Guadalajara - Puerto Vallarta
  Vei fi transferat catre Puerto Vallarta, iar pe traseu vei vizita Amatitlan unde vei vedea plantatii de agave si casa Heradura pentru a vedea procesul de distilare a Tequilei.
  Mese - Mic dejun, Cina
   
 • Zilele 10 - 13: Puerto Vallarta
  In Puerto Vallarta te poti relaxa pe plajele cu nisip fin sau poti profita de aceste zile pentru a explora pe cont propriu regiunea cu pitoresti orasele cochete si sate de pescari: San Francisco, Sayulita, Cruz de Huanaxatle; paradisul diverilor - Marieta Island; pentru surf si golf - Punta Mita. La Marina Vallarta se pot admira yachturile luxoase sau se poate porni intr-o croaziera de-a lungul Coastei Pacificului. Iubitorii de natura si peisaje exotice pot face incursiuni in zona de sud unde muntii coboara abrupt in ocean sau pot vizita plajele izolate. Orasul vechi incanta cu stradutele pietruite si cladirile ce pastreaza farmecul colonial. Amatorii de shopping pot face o incursiune in Nuevo Vallarta.
  Mese - All Inclusive
   
 • Ziua 14: Plecare din Puerto Vallarta  
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Puerto Vallarta.
  Zbor intern Puerto Vallarta - Ciudad de Mexico.
  Pe aeroportul din Ciudad de Mexico te vei imbarca in zborul spre casa.
  Mese - Mic dejun
   
 • Ziua 15: Sosire in Bucuresti
SERVICII INCLUSE: 
- Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Ciudad de Mexico - Bucuresti;
- Bilet de avion pentru zbor intern Puerto Vallarta - Ciudad de Mexico;
- Cazare 13 nopti la hoteluri de 3 si 4*;
- Mesele mentionate in program: 9 Mic dejun, 1 Cina, 4 zile All Inclusive;
- Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerariul;
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
- Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse;
- Insotitor de grup roman;
- Bacsis ghizi locali si soferi;
- Asigurarea complexa de calatorie;
- Serviciu telefonic de urgente 24/7;
- Transportul se va face cu masina privata.
 
CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI
Pentru grup mai mic de 16 persoane platitoare, suplimentul este de 150 euro/persoana.