Circuit de Paste
in Maroc

04.04 - 16.04.2018 (13 zile/11 nopti)

PENTRU ACEST PROGRAM TOATE LOCURILE AU FOST EPUIZATE.
STOP VÂNZĂRI

Descopera alaturi de noi cele mai frumoase locatii din Maroc

 • PERIOADA: 04 Aprilie - 16 Aprilie 2018
 • DURATA: 13 zile/11 nopti
 • Circuit Maroc
 • Tarif: de la 1.490 Euro/persoana

Detalii program Circuit Maroc, pe scurt:

 • Zbor Bucuresti - Casablanca, Marrakech - Bucuresti
 • Insotitor de grup roman si ghid local vorbitor de limba engleza 
 • Cazare in hoteluri de 3 si 4 stele
 • Asigurare complexa de calatorie
 • Locatii incluse in program: Casablanca, Rabat, Fez, Marrakech
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1 - Sosire in Casablanca
  Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
  La sosirea pe aeroportul din Casablanca vei fi intampinat de reprezentantul local dupa care vei transferat la hotel.
  Mese: cina.
 • Ziua 2 - Casablanca
  Vei face un tur al capitalei economice a Marocului. Pe traseu vei vedea Piata Centrala, Piata Mohamed al V-lea si Cartierul rezidential Anfa. Te vei opri si pentru a vedea exteriorul Moscheei Hassan al II-lea (optional puteti vizita si interiorul). Te vei plimba in districtul Habous, situat in partea de sud a orasului, langa Palatul Regal, zona ce abunda in moschei, bai turcesti, piete, hoteluri si restaurante si unde vei admira arhitectura traditionala islamica in combinatie cu cea moderna.
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 3 - Casablanca - Rabat - Tangier
  Vei pleca spre Rabat, capitala administrativa a tarii.
  Vei face un tur al orasului Rabat in care vei vedea Mechouar - fortareata ce adaposteste Palatul Regal, Kasbahul Oudaya, splendidul Mausoleu Mohamed al V-lea si Turnul Hassan.
  Transfer din Rabat la Tangier.
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 4 - Tangier - Chefchaouen
  Astazi vei pleca intr-un tur panoramic al Tangierului. Candva un oras international, Tangier are un caracter aparte, diferit de celelalte orase marocane. Portul Tangierului, dominat de medina, este principala legatura dintre Africa si Europa. Istoria Tangierului a fost determinata de mare si de locatia strategica a Stramtorii Gibraltar. Vei ajunge la Capul Spartel, unde Marea Mediterana intalneste Oceanul Atlantic. Vei vizita Pesterile lui Hercules, apoi te vei intoarce in oras pentru a vizita Gradinile Mendoubua si pentru a face o plimbare prin vechiul oras pana la Piata Gran Socco.
  Vei pleca spre Chaouen, un mic oras sarmant colorat in alb si albastru.
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 5 - Chefchaouen
  Vei vizita astazi acest minunat orasel aflat in muntii Rif, in nordul Marocului, numit si Orasul Albastru al Marocului. Te vei plimba prin Medina, zona turistica a Chefchaouen-ului, unde vei admira elegantele cladiri varuite in albastru si alb si vei afla istoria acestei bijuterii de oras, construit in anul 1471 de catre Moulay Ali Ben Moussa Ben Rached El Alami pentru a opune rezistenta invaziilor portugheze. Vei merge la cascada aflata la est de Medina, loc de intalnire pentru localnici. Pe un deal, in spatele cascadei, se afla ruinele unei vechi moschei, iar turnul sau oferta privelisti deosebite asupra orasului.
  Mese: Mic dejun, cina.
 • Ziua 6 - Chefchaouen - Meknes - Volubilis - Fez 
  Vei fi transferat catre Meknes.
  Vei face un tur al orasului Meknes, care va cuprinde Medina, cartierul evreiesc dar si spectaculoasa Poarta Bab Mansour.
  Vei pleca spre Fez si vei face o oprire pe drum, pentru a vedea ruinele romane de la Volubilis.
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 7 - Fez 
  VVei explora orasul vechi Fez. Vei vizita Medina Fez el Bali, impresionanta pentru splendoarea si rafinamentul cladirilor sale. Vei descoperi aici cele mai frumoase sculpturi artizanale in lemn, gravuri in bronz, sculpturi policrome in piatra, moucharabies, coloane si decoratiuni sculptate. Dupa pranz te vei plimba si prin Souk Nejjarine, renumita piata unde se poate vedea si fantana cu acelasi nume cat si prin Mellah - cartierul evreiesc, considerat a fi cel mai mare din Maroc si avand cladiri in stil neoclasic.
  Vei vizita Medersa Bou Inania este una dintre cele mai prestigioase universitati teologice din Fez si singura Medersa din Fez care are un minaret. A fost construita intre anii 1351 si 1357 i.e.n de catre Abu Inan Faris, conducator din dinastia Marinid, si a suferit renovari majore in secolul XX.
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 8 - Fez - Midelt - Erfoud
  Vei calatori prin regiunea Atlasului de Mijloc pentru a ajunge mai intai la Midelt iar in continuare vei calatori spre Erfoud, trecand prin regiunea Atlasului Inalt, prin Valea Ziz si vei ajunge la Erfoud unde peisajul este complet diferit, orasul fiind situat in mijlocul padurilor de palmieri din Tafilalet.
 • Ziua 9 - Erfoud - Tinghir - Boumalne Dades
  Vei continua traseul spre Boumalne trecand prin Tinghir. Vei strabate faimosul Canion Todhra, strajuit de roci monolit de pana la 300 m inaltime si vei face o oprire pentru poze. Dupa amiaza vei ajunge la Boumalne Dades.
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 10 - Boumalne Dades - Ouarzazate - Marrakech
  Astazi vei pleca spre Ouarzazate, trecand pe Calea celor 1000 de Kasbah (satele fortificate din sudul Marocului). Vei vizita Kasbah Taourirt. In interiorul Kasbah Taourirt exista mai mult de douazeci de Riad-uri, vechi conace marocane. Pe traseu vei mai vizita si Ksarul Ait Benhaddou dupa care vei continua traseul spre Marrakech prin Pasul Tichka, situat la 2.260 m altitudine, de unde vei avea o priveliste impresionanta asupra Muntilor Atlas. 
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 11 - Marrakech
  Vei face un tur al orasului Marrakech, al doilea oras imperial ca vechime, numit pe buna dreptate Perla Sudului. In cadrul turului de oras vei vizita Mormintele Sultanilor Saadieni, edificate in secolul al XVI-lea intr-un stil arhitectural deosebit si cu decoruri delicate, Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, una dintre cele mai reprezentative constructii in stil maur, care combina simplitatea cu luxul. Minaretul sau inalt de 77 metri este cu siguranta unul dintre obiectivele turistice impresionante din Marrakech. Dupa amiaza vei putea explora pietele locale, labirintul de stradute de unde poti achizitiona suveniruri si faimoasa Piata Jemaa El Fna, una dintre cele mai importante atractii din Marrakech, inima orasului, locul de intalnire al comerciantilor si al fierarilor, al muzicantilor si al imblanzitorilor de serpi.
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 12 - Plecare din Marrakech
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Marrakech.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 13 - Sosire in Bucuresti
SERVICII INCLUSE: 
- Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Casablanca, Marrakech - Bucuresti
- Cazare 11 nopti la hoteluri de3 si 4 stele
(Casablanca - Idou Anfa 4*, Tangier - Atlas Les Almohades 4*, Chaouen - Casa Hassan 4*, Fez - Ramada Fez 4*, 
Erfoud - Palm's 3*, Boumalne Dades - Xaluca Dades 4*, Marrakech - Palm Menara 4*)
- Mese mentionate in program: 10 mic dejun, 10 cine
- Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerariul
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
- Ghid local vorbitor de engleza pentru tururile si transferurile incluse
 - Insotitor de grup roman
- Bacsis ghizi locali si soferi
- Asigurare complexa de calatorie
- Serviciu telefonic de urgente 24/7
- Transportul se va face cu autocar privat
 
CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI
Pentru grup mai mic de 20 persoane platitoare, suplimentul este de 100 euro/persoana.
 
NOTA: Pentru acest circuit exista plecare si din Cluj Napoca la tariful de 1.550 euro/persoana.