Circuit de Paste in China
04.04 - 22.04.2018 (19 zile/16 nopti)

PENTRU ACEST PROGRAM TOATE LOCURILE AU FOST EPUIZATE.
STOP VÂNZĂRI

Descopera alaturi de noi cele mai frumoase locatii din China

 • PERIOADA: 04 Aprilie - 22 Aprilie 2018
 • DURATA: 19 zile/16 nopti
 • Circuit China
 • Tarif: de la 3.450 Euro/persoana

Detalii program Circuit China, pe scurt:

 • Cazare 16 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele
 • Insotitor de grup roman si ghid local vorbitor de limba engleza 
 • Asigurare complexa de calatorie
 • Locatii incluse in program: Beijing, Xian, Zhangjiajie, Guilin, Dali, Shanghai  
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1 - Plecare din Bucuresti
  Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
 • Ziua 2 - Sosire in Beijing
  La sosirea pe aeroportul din Beijing, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
  Rata fripta de Beijing este faimoasa in intreaga lume si in aceasta seara vei avea ocazia sa degusti acest preparat la restaurantul Quanjude Peking Duck.
  Mese: cina.
 • Ziua 3 - Beijing
  Vei vizita Piata Tiananmen, situata in inima Beijing-ului, in fata Orasului Interzis. Piata Tiananmen este un obiectiv turistic de referinta al capitalei chineze.
  Vei vizita cel mai important obiectiv turistic al Beijing-ului, imensul Oras Interzis, declarat monument al patrimoniului mondial UNESCO inca din 1987. Inchis pentru mai bine de 500 de ani, complexul format din 720.000 de m² de curti, pavilioane, sali si gradini si din aproximativ 10.000 de incaperi impresioneza anual milioane de turisti.
  Vei vizita Palatul de Vara din Beijing, vei face o plimbare de-a lungul coridoarelor unde isi petreceau vacantele, cu sute de ani in urma, familiile regale.
  Vei vizita zona Hutong, un element cultural specific, cu strazi inguste si case cu toalete si curti comune. In perioada dinastiei Ming (1368 – 1644), Orasul Interzis era centrul orasului, inconjurat de zona rezidentiala organizata in cercuri concentrice unde locuiau functionarii, in functie de statutul social. Cetatenilor cu statut social superior li se permitea sa traiasca mai aproape de centrul cercurilor; aristocratii traiau la est si la vest de palatul imperial. Mai departe de palat, la nord si la sud, locuiau oamenii obisnuiti, comerciantii, artizanii si muncitorii. Hutong este locuit si astazi si se viziteaza in cadrul unei plimbari cu ricsa.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 4 - Beijing - Marele Zid Chinezesc - Beijing
  Vei fi transferat la Badaling, cea mai vizitata sectiune a Marelui Zid, situata la 80 km de Beijing, construita in perioada Dinastiei Ming. Aceasta portiune a fost intens restaurata, fiind deschisa turistilor pentru prima oara in anul 1957. La Badaling vei avea ocazia unica sa faci o plimbare pe maretul zid si vei avea ocazia imortalizarii unor imagini deosebite ce vor ramane marturie a experientei fascinante in Asia.
  Vei vizita Templul Paradisului, capodopera a arhitecturii Ming, locul sacru al familiei imperiale si una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita frumusetii si a simetriei sale elegante
  Vei face o plimbare pe strada Wangfujing, considerata inima orasului, bulevardul spre care converg toate arterele principale ce strabat metropola. Vei descoperi aici nenumarate magazine, de la cele pline de suveniruri specifice
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 5 - Beijing - Xian
  Vei fi transferat de la hotel la gara din Beijing.
  Transfer cu trenul de mare viteza din Beijing la Xian.
  La sosire in Xian vei fi transferat din gara la hotel.
  Intr-un ambient feeric vei participa la o cina traditionala si vei admira un spectacol cultural reprezentativ pentru perioada Dinastiei Tang.
  Mese: Mic dejun, cina.
 • Ziua 6 - Xian - Zhangjiajie
  Vei vizita locul in care se gaseste celebra Armata de teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea, localizata la cativa kilometri de orasul Xian. Se spune ca aceasta armata intarea paza la Mormantul Imparatului Qin si a fost realizata la inceputul erei noastre la ordinul imparatului, care se temea ca nu va mai fi aparat in timpul trecerii sale spre Regatul Mortilor.
  Vizita in Zona Musulmana a Xianului, cea mai mare comunitate de musulmani din China. Vei vedea si Marea Moschee din Xian, cea mai mare din China, datand din secolul al XIV-lea.
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Xian.
  Zbor intern Xian - Zhangjiajie.
  Dupa sosirea pe aeroport vei fi transferat la hotel.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 7 - Zhangjiajie
  Astazi vei face o excursie in cadrul Rezervatiei Naturale Muntii Tianzi si vei avea ocazia sa admiri spectaculoasele peisaje ce au inspirat decorurile din faimoasa pelicula Avatar. Vei merge cu telecabina sau cu liftul Bailong, vei vedea uimitoarul pod natural din cadrul acelorasi munti (zona Yuanjiajie) dar si alte atractii pitoresti intre care se numara: Back Garden, Mihun Stage sau Ten Miles Natural Gallery.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 8 - Zhangjiajie
  Vei vizita Parcul National Zhangjiajie si vei admira peisajele montane uimitoare de la inaltime, calatorind cu ajutorul telecabinei pana in zona Yellow Stone Village, platforma suspendata situata la cea mai mare inaltime. Te vei plimba apoi in zona Vaii Golden Whip Stream, un areal de o frumusete deosebita si de o biodiversitate ridicata. Parcul National Zhangjiajie este cel mai vechi parc forestier al Chinei, a fost infiintat in anul 1982 si se intinde pe o suprafata de peste 390 km², facand parte din regiunea Wulingyuan, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1992. Peisajele spectaculoase ale regiunii sunt date de varfurile de gresie care se inalta izolate si sunt adesea invaluite in ceata.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 9 - Zhangjiajie - Guangzhou - Guilin
  Transfer de la hotel la aeroportul din Zhangjiajie.
  Zbor intern Zhangjiajie - Guangzhou.
  Vei continua voiajul cu trenul pana la Guilin. Vei petrece noaptea in tren, in cuseta vagonului de dormit.
  Dupa sosirea in gara din Guilin vei fi transferat la hotel.
  Vei face o excursie la Dealul Elephant Trunk, carst spectaculos situat pe malul vestic al Raului Li. Vei vizita Pestera Reed Flute; numele acesteia inedite pesteri provine de la tulpinele de trestie verde ce cresc la intrarea sa si din care localnicii construiesc instrumente de suflat. Lumea din interiorul cavernei erodate de apa este una spectaculoasa, cu numeroase stalactite si formatiuni stancoase de diverse forme create de depunerile de carbonati. Pestera are o lungime de 240 metri si este luminata in culori vii, creand o atmosfera magica - un adevarat lacas al zeilor intr-un paradis terestru.
 • Ziua 10 - Guilin - Yangshuo - Guilin
  Transfer din Guilin la Yangshuo navigand pe Raul Li. Traseul reprezinta un must pentru orice turist care viziteaza Provincia Guangxi prin frumusetea inegalabila a peisajului.
  Mese: mic dejun, pranz.
 • Ziua 11 - Guilin - Kunming
  Vei fi transferat la aeroportul din Guilin.
  Zbor intern Guilin - Kunming.
  La sosire pe aeroportul din Kunming, vei fi intampinat de reprezentantul local care te va transfera la hotel.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 12 - Kunming - Dali
  Vei vizita Padurea de Piatra, o formatiune geologica spectaculoasa aflata la 86 de kilometri de Kunming, ce acopera o suprafata de 80 de ha. Rocile calcaroase de aici au forma unor stalagmite, unele dintre ele fiind chiar asemanatoare cu copacii creand impresia unei paduri de piatra. Locul este declarat monument al Patrimoniului UNESCO incepand cu anul 2007.
  Vei fi transferat din Kunming la Dali. La sosire te vei caza la hotel.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 13 - Dali
  Vei vizita Templul celor trei pagode, simbol ale orasului Dali. Construite in timpul Regatului Nanzhao si al Regatului Dali, intre secolele IX si X, cele trei pagode au fost realizate din caramida si acoperite cu argila, arhitectura lor eleganta fiind reprezentativa pentru lacasurile de cult inchinate budismului chinez.
  Vei vizita localitatea Xizhou, a comuniitatii Bai, unde vei avea ocazia sa admiri arhitectura specifica acestei comunitati etnice dar si maiestria mesterilor locali.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 14 - Dali - Lijiang
  Vei fi transferat din Dali la Lijiang; vei strabate un traseu spectaculos in care vei putea admira locuinte traditionale chineze si peisaje marcate de munti.
  Vei vizita unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China - Shaxi. Casele construite din lemn, stradutele inguste ce compun un adevarat labirint, pietele animate ce amintesc de trecutul comercial al localitatii sunt tot atatea atractii de care va veti putea bucura. Shaxi a fost un punct comercial important in timpul Dinastiei Tang si apartine astazi comunitatilor etnice Bai si Yi.
  Vei vizita Complexul de Temple Shibaoshan, faimos pentru sculpturile si templele buddhiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani. Numele de Shibaoshan se traduce prin "muntele comorilor din piatra" iar spectaculoasele sculpturi in piatra de aici infatiseaza viata unor figuri marcante ale Regatului Nanzhao (secolele VIII- X) dar si a unor zeitati precum Guanyin, zeita compasiunii.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 15 - Lijiang - Chengdu
  Vei incepe incursiunea in regiunea Lijiang cu o vizita la Muntele Inzapezit al Dragonului de Jad, cel mai sudic ghetar din emisfera nordica. Mai apoi vei vizita satul Baisha, unul dintre cele mai vechi centre ale regiunii, numele acestuia semnificand „nisip alb”, unde vei avea ocazia sa vezi faimoasele picturi murale realizate intre anii 1385-1619 de catre taoistii chinezi, tibetani, budisti naxi si samani Dongba. In continuare vei vizita Manastirea Yufeng, construita in anul 1756 si situata pe un deal ce strajuieste satul Baisha. Manastirea este celebra pentru un arbore de camelie vechi de 500 de ani si are un stil arhitectural ce combina influentele buddhismului Han, buddhismului tibetan, taoismului si a religiei locale dongba, specifica populatiei naxi.
  Vei admira Lacul Dragonului Negru, un iaz situat in pitorescul parc Jade Spring, la nord de orasul istoric Lijiang. De aici se deschide o panorama impresionant asupra Muntelui Inzapezit al Dragonului de Jad. Locurile au fost amenajate in anul 1737, in timpul dinastiei Qing; in parc se gasesc si cateva temple si pavilioane realizate in stilul arhitecturii locale (Pavilionul Lunii, Tempul Longshen, Turnul Wufeng).
  Vei vizita satul Longquan, cunoscut sub numele de Shuhe, localitatea apartinand comunitatii naxi. Acesta este cel mai vechi asezamant al etnicilor naxi din zona si poseda una dintre cele mai bine conservate zone comerciale de pe vechea ruta a ceaiului.
  Transfer de la hotel la aeroport in Lijiang.
  Zbor intern Lijiang - Chengdu.
  Dupa sosirea pe aeroportul din Chengdu, vei fi transferat la hotel.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 16 - Chengdu - Shanghai
  Vei vizita Centrul de Cercetare al Ursilor Panda, construit cu scopul de a studia, proteja si reface populatia de ursi Panda dar si al altor animale aflate pe cale de disparitie. Fondat in 1987, centrul sustine si promovarea turismului educational, dispunand de resurse deosebite si colaborand cu unitati de prestigiu de cercetare din lumea intreaga.
  Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Chengdu.
  Zbor intern Chengdu - Shanghai.
  La sosirea pe aeroportul din Shanghai, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 17 - Shanghai
  Vei vizita Gradina Mandarinilor Yu, amenajata in secolul al XVI-lea in stilul reprezentativ al Dinastiei Ming.
  Vei vizita Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha. Doua dintre cele mai renumite statui de jad ale lui Buddha sunt gazduite de acest templu.
  Vei vizita renumitul cartier Bund, dominat de cladiri mai vechi, construite in stilul arhitectural european; parcul Bund ce se intinde pe toata lungimea cheiului, este un loc popular pentru intalnirile intre chinezi si vizitatorii straini si ocazional, pentru artisti.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 18 - Plecare din Shanghai
  Vei fi transferat la aeroportul din Shanghai.
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 19 - Sosire in Bucuresti
SERVICII INCLUSE: 
- Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti-Beijing; Shanghai-Bucuresti cu Turkish Airlines
- Bilet de avion pentru zbor intern Xian - Zhangjiajie
- Bilet de avion pentru zbor intern Zhangjiajie - Guangzhou
- Bilet de avion pentru zbor intern Guilin - Kunming
- Bilet de avion pentru zbor intern Lijiang - Chengdu
- Bilet de avion pentru zbor intern Chengdu - Shanghai
- Cazare 16 nopti la hoteluri de 3 si 4 stele
- Mese mentionate in program: 15 mic dejun, 1 pranz, 3 cine
- Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerariul
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
- Ghid local vorbitor de engleza pentru tururile si transferurile incluse
 - Insotitor de grup roman
- Bacsis ghizi locali si soferi
- Asigurare complexa de calatorie
- Serviciu telefonic de urgente 24/7
- Transportul se va face cu autocar privat
 
CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI
Pentru grup mai mic de 20 persoane platitoare, suplimentul este de 190 euro/persoana.