Circuit Maroc 
Atlantic - Marrakech

28.04.2018-06.05.2018 (8 zile)

PENTRU ACEST PROGRAM TOATE LOCURILE AU FOST EPUIZATE.
STOP VÂNZĂRI

Alege alături de noi un circuit inedit în Maroc !

Tarif: 1099 euro/persoană

 • PERIOADA: 28 Aprilie 2018 - 06 Mai 2018
 • DURATA: 7 nopți/8 zile
 • Circuit Maroc
 • Tarif: de la 1.099 Euro/persoană

Detalii program Circuit Maroc (Atlantic- Marrakech), pe scurt:

 • Zbor București - Casablanca - București via Istanbul
 • Transferuri incluse
 • Cazare în hoteluri de 4 și 5 stele
 • Excursii opționale - Chez Ali și Essaouira
 • Ghid marocan și însoțitor de grup român pe toată perioada excursiei
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1 - 28.04.2018

  București - via Istanbul - Casablanca

  Întâlnire la Aeroportul Otopeni Henri Coandă cu reprezentatul agenției, la ora 03:30 dimineața și îmbarcare la cursa Turkish Airlines cu decolare la 05:55 dimineața, spre Istanbul. Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului pentru îmbarcare si decolare la 11:20 spre Casablanca. Sosire la Casablanca la 14:10 local. Turul orașului Casablanca, capitala economică a Marocului, oraș fascinant cu bulevarde largi și bijuterii arhitecturale în stil art deco și maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piața Centrală, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piața Mohamed al V-lea, Piața Națiunilor Unite. Opțional, intrare la Mosheea Hassan al II-lea. Cină și cazare hotel 4*superior în Casablanca.
 • Ziua 2 - 29.04.2018

  Casablanca – Rabat – Meknes - Moulay Idriss – Volubilis - Fes (300 km)

  Mic dejun. Plecare spre Rabat – capitala administrativă a Marocului cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea și Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbah din Oudayas și Medina. Timp liber pentru prânz opțional. Ziua se continuă spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale și sacra Moschee Moulay Idriss- dedicată întemeietorului orașului Fes. Meknes este considerat Versailles-ul marocan. Turul orașului Meknes include monumentala poartă Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de apărare, Piața El Hedim, Mormântul lui Moulay Ismail și vechea medină. Seara, cină și cazare hotel de 5* în Fez.
   
 • Ziua 3 - 30.04.2018

  Fes – unul dintre cele patru orașe imperiale ale Marocului

  Mic dejun. Zi dedicată vizitării orașului Fes/Fez – cel mai vechi centru cultural și spiritual al Marocului. Se explorează orașul pe drumul medinei și al souk-ului unde meșteșugarii lucrează încă cu tehnici vechi, tradiționale. Se continuă vizita cu Moscheea Karaouine și Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice, veche școală coranică. După pauza de prânz, pentru care reprezentantul agenției va propune varianta servirii lui opționale în centrul orașului, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele 7 porți. Cina și cazare la hotel de 5* în Fez.
 • Ziua 4 - 01.05.2018

  Fes – Marrakesh (490 km)

  Mic dejun. Plecare spre Marrakesh, pe autostradă, pentru confortul dvs. Pauză pentru servirea opțională a prânzului. Opțional, seara, participare la spectacol tradițional CHEZ ALI, în Marrakesh, cu băuturi tradționale incluse și transfer dus-întors. Cină și cazare la hotel 5* în Marrakesh.
 • Ziua 6 - 02.05.2018

  Marrakesh - Perla Sudului

  Mic dejun. O zi dedicată vizitării orașului Marrakesh – Perla Sudului, oraș fondat în secolul al XI-lea. În cursul dimineții se vizitează Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, mormintele Saadiene, Grădina Menara- plantație de măslini și Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea opționala a prânzului. După-amiaza se vizitează souk-ul (bazarul) și antica Medina cu faimoasa Piață Djemaa El Fna – locul preferat al localnicilor. Cină și cazare la hotel de 5* in Marrakesh.
 • Ziua 7 - 03.05.2018

  Marrakesh – Excursie opțională la Essaouira, pe Malul Atlanticului (total 360 km)

  Mic dejun. Excursie opțională spre renumita localitate boemă marocană la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea dată de portughezi) aflată în patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas la o cooperativă ce produce renumitul  ulei de argan, unde aveți posibilitatea sa achiziționați cosmetice naturale pe baza de ulei din arbore de argan și unde puteți fotografia arborii de argan- locul preferat al caprelor din zonă. Essaouira a devenit foarte cunoscută în 1949, când Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizării Othello, iar în anii ’60-’70 străzile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se vizitează Skala-fortareata din sec.al XVIII-lea, portul. Cina și cazare la hotel de 5* în Marrakesh.
 • Ziua 8 - 04.05.2018

  Marrakesh – Casablanca (240 km)

  Mic dejun. Predarea camerelor și plecare spre Casablanca. Dupa-amiaza liberă în Casablanca pentru explorarea orașului romantic sau shopping la Morocco Mall. Seara, cină și cazare la hotel de 4* superior în Casablanca.
 • Ziua 9 - 05.05.2018

  Casablanca - Istanbul

  Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orașului Casablanca. Eliberarea camerelor la ora 12.00. Transfer de la hotel la Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca. Îmbarcare la cursa TURKISH AIRLINES cu decolare la ora locală 15.50 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 22.20 local, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul.
 • Ziua 10 - 06.05.2018

  Istanbul – București

  Decolare din Istanbul la ora 00:15 și aterizare pe Aeroportul Otopeni-Henri Coanda la ora locala 01:25.
SERVICII INCLUSE: 
- 7 nopți cazare cu MIC DEJUN și CINĂ bufet din care : 2 nopți hotel 4* superior în Casablanca, 2 nopți hotel 5* în Fez și 3 nopți la hotel 5* în Marrakesh;
- Transferuri și transport cu autocar cu aer condiționat;
- Transport avion Compania TURKISH AIRLINES pe ruta Otopeni – via Istanbul – Casablanca și retur, cu bagaj de cala de 40 kg (2 valize de max 20 kg fiecare sau una de 32 kg) și
bagaj de cabină de 8 kg, ambele în limitele standard;
- Vizitele menționate în program ca incluse;
- Taxele de aeroport;
- BONUS asigurarea storno și medicală pentru orice vârstă.

SERVICII NEINCLUSE:
- Cheltuieli personale, bacșișuri pentru transportul bagajelor;
- Băuturi la mese sau mesele nemenționate în program;
- Bacșișuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan și pentru șoferul local.
 
EXCURSII OPȚIONALE
O seară la Chez Ali – durata 3h. Tariful include transferul, asistență însoțitor grup, băuturi locale nealcoolice, spectacol tradițional Berber: 30 €/persoană pentru minim 15 persoane participante.
Essaouira (Mogador)– durata 8h. Tariful include transferul, asistență însoțitor grup, vizita la cooperativa de producție a uleiului și a produselor cosmetice din prețiosul argan: 30 €/persoană pentru minim 15 persoane participante.
Intrarea la Moscheea din Casablanca – 12 €/persoană;
 
CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI
GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru grup între 20-24 persoane plătitoare, se achită un supliment de 25 €/persoană, iar pentru grup între 15-19 persoane plătitoare, se percepe supliment de 70€/persoană.
 
CONDIȚII DE ÎNSCRIERE
Pașaport permanent valabil minimum 6 luni de la data întoarcerii în țară;
La înscriere turistul achită 50% din valoarea excursiei, iar diferența cu 21 de zile inaintea datei de plecare.
 
CONDIȚII DE ANULARE - TAXE DE ANULARE
De la momentul rezervării şi până la 35 de zile înainte de momentul plecării, penalizare *30%;
Între 34-20 zile înainte de momentul plecării, penalizare *50%;
Între 20-15 zile înainte de momentul plecării, penalizare *80%;
Cu mai puţin de 15  zile înainte de plecare sau pentru neprezentare la program, penalizare *100%.