Contacteaza-ne
031 438 73 21

Circuit Israel - Taramul Religiilor
Plecari in intervalul: 27.08, 15.10.2018
(5 nopti/6 zile)

Circuit Israel 2018 - Taramul Religiilor

 • PERIOADA: 27.08, 15.10.2018 
 • DURATA: 5 nopti/6 zile
 • Circuit Israel
 • Tarif: de la 655Euro/persoana
Contacteaza-ne la:
031 438 73 21

Detalii program Circuit Israel, pe scurt:

 • Zbor Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului, formata din insotitor de grup si ghid local
 • Cazare cu demipensiune in hoteluri de 3* superior si 4* 
 • Transferuri si transportul cu autocar 3* cu aer conditionat
 • Excursie optionala la Sf. Sava si croaziera optionala pe Marea Galileei
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1

  Bucuresti –  Tel Aviv – Haifa – Muntele Tabor - Nazareth

  Ora 04:45 pentru plecarea din 19.02.2018 si 03:00 pentru restul plecarilor, intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 07:30 decolare in 19.02.2018 si ora 06:00 decolare pentru restul plecarilor spre Tel Aviv, cu zbor TAROM. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 10:05 in 19.02.2018 si 08:35 pentru restul plecarilor. Pornim spre Nordul tarii. Facem primul popas la Haifa, al treilea oras ca marime al Israelului si port la Marea Mediterana, aflat intr-un golf la poalele Muntelui Carmel. Turul panoramic include numeroase puncte de atractie, intre care amintim: Centrul Mondial al cultului Baha’i, cu Templul si Gradinile Suspendate, Grota lui Ilie Tezviteanul la Stella Maris, Manastirea Ordinului Carmelitelor. Plecam si urcam apoi pe Muntele Tabor – inchinare la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne indreptam catre Satul Caana la biserica ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Vizitam Biserica Ortodoxa Sf. Gavril  din Nazaret - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant. Cina si cazare Nazareth, hotel 3*+/4*.
 • Ziua 2

  Nazareth - Marea Galileei - Bethlehem

  Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre Marea Galileei. Deplasare spre Capernaum – unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painii si pestilor. Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus si  dejun la un restaurant din zona, unde se va servi Pestele Sfantul Petru. Seara, plecare la Bethlehem pentru cina si cazare hotel 3*+/4*.
 • Ziua 3

  Bethlehem – locul sfant al Nasterii Domnului - Optional Sf. Sava

  Mic dejun. Vizita inclusa in Bethlehem – se viziteaza Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina, Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Optional vizita in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava. Cina si cazare Bethlehem hotel 3*+/4*.
 • Ziua 4

  Bethlehem - Ierusalim – Muntele Maslinilor – Muntele Sion – Drumul Crucii

  Mic dejun. Dimineata vizita pe Muntele Maslinilor incepe la Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona a Inaltarii si la Biserica Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul;  coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru – unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit, unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului-Catolica si Zidul Plangerii. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantului Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem Hotel 3*+/4*.
 • Ziua 5

  Bethlehem – Raul Iordan – Ierihon – Marea Moarta

  Mic dejun. Pentru inceput poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului, pentru a primi binecuvantarea cu apa raului sfant; vizita in Ierihon la Biserica Dudul lui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Popas la un magazin de unde se pot achiztiona curmale. Optional, Masa de pranz la Qumran intr-un restaurant local. Dupa amiaza timp liber pentru relaxare la Marea Moarta – se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta si se poate face baie in apa cu cel mai mare grad de salinitate din lume. Intoarcere la Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem Hotel 3*+/4*.
 • Ziua 6

  Bethlehem - Ein Karem – Tel Aviv – Bucuresti

  Mic dejun. Se elibereaza camerele si se pleaca spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, la Biserica nasterii Sfantului.  Plecare spre Tel Aviv pentru un scurt tur de oras panoramic si plimbare pe malul Marii Mediterane in Jaffa – in cartierul vechi al orasului la Podul Dorintelor si la Biserica Franciscana Sf Petru. Seara, transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti la ora 23:30.
 • Ziua 7

  Bucuresti

  Aterizare la Bucuresti la ora 02:25.
SERVICII INCLUSE: 
- 5 nopti cu DEMIPENSIUNE, din care 4 nopti la Bethlehem hotel 3*superior/4* si 1 noapte la Nazareth sau Tiberias
- Transferuri si transportul cu autocar 3* cu aer conditionat;
- Vizitele si intrarile mentionate in program, a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale;
- Transport avion TAROM Otopeni–Tel Aviv-retur. Bagaj de cala de 23 kg de persoana si de cabina 10 kg de persoana;
- Taxele de aeroport;
- BONUS! Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta;
- Transport auto intern la cerere in rezervare;
- Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului, formata din insotitor de grup si ghid local.

SERVICII NEINCLUSE:
- Bacsis pentru servicii locale, ce se achita insotitorului de grup pana la sosirea in Israel;
- Alte excursii optionale, cheltuieli personale, mesele nementionate in program ca incluse si bauturi la cina;
- Pranz fara bauturi la Ierihon sau pranz cu Pestele Sf. Petru.
 
EXCURSII OPTIONALE
Excursie optionala la Sf. Sava si croaziera optionala pe Marea Galileei.
 
CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI
GRUP MINIMUM 35 PERSOANE. Pentru grup mai mic de 35 persoane platitoare, se achita un supliment.
 
CONDITII DE INSCRIERE
Pasaport turistic valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara;
Conditii de plata: La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta pana la 100% cu 21 zile inainte de plecare. Turistii inscrisi
cu mai putin de 21 zile inainte de plecare trebuie sa achite integral contravaloarea programului.
 
CONDITII DE ANULARE - TAXE DE ANULARE
De la momentul rezervarii si pana cu 60 zile inainte de plecare, penalizare 50% din pretul pachetului de servicii/persoana;
Daca anularea se face in intervalul 60-30 zile inainte de plecare, penalizare 80% din pretul pachetului de servicii/persoana;
Daca anularea se face cu 21 zile inainte de plecare sau prin neprezentare la program, penalizare 100% din pretul pachetului de servicii/persoana.
  
  
  
  
 

Circuit Israel 2018 - Taramul religiilor
Rezerva-ti acum o calatorie inedita!

031 438 73 21