Contacteaza-ne
031 438 73 21

Circuit de Paste in Africa de Sud
04.04 - 15.04.2018 (12 zile/10 nopti)
Locuri pentru acest program au fost epuizate!

STOP VÂNZĂRI!
 

Descopera alaturi de noi cele mai frumoase locatii din Africa de Sud

Tarif: de la 2890 euro/persoană

 • PERIOADA: 04 Aprilie - 15 Aprilie 2018
 • DURATA: 12 zile/10 nopti
 • Circuit Africa de Sud
 • Tarif: de la 2.890 Euro/persoana

Detalii program Circuit Africa de Sud, pe scurt:

 • Cazare 10 nopti in hoteluri de 3 si 4 stele
 • Insotitor de grup roman si ghid local vorbitor de limba engleza 
 • Asigurare complexa de calatorie
 • Locatii incluse in program: Johannesburg, Kruger, Knysna, Oudtshoorn, Cape Town, Doha
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1 - Sosire in Johannesburg
  Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
  La sosirea pe Aeroportul International din Johannesburg vei fi transferat la hotelul unde vei fi cazat.
  Cina va fi servita la restaurantul Moyo Melrose Place. Restaurantul Moyo reflecta traditia si valorile africane intr-un cadru modern si sofisticat.
  Mese: cina.
 • Ziua 2 - Johannesburg
  Vei face un tur al orasului Pretoria, vei vizita zona centrala a orasului, cu Church Square, piata ce gazduieste monumente ce marcheaza evenimente semnificative din istoria Africii de Sud: statuia si Casa Memoriala Paul Kruger, Camera Consiliului, Palatul de Justitie, Teatrul Sud-African de Stat, Monumentul Voortrekker.
  Vei face un tur de oras in Johannesburg in care vei vizita Constitution Hill care gazduieste Curtea Constitutiei. Aici vei afla despre istoria zbuiciumata a Africii de Sud si vei vizita muzeul si celula lui Nelson Mandela. Turul continua spre centrul orasului prin Central Business District - un cartier in care cladirile zgarie-nori pot fi admirate in toata splendoarea lor: The Carlron Center, 11 Diagonal Street si Ponte City Towers cu privelisti spectaculoase ale orasului.
  Vei vizita Muzeul Africa, unde vei afla despre trecutul glorios al Africii de Sud, atunci cand au inceput primele civilizatii sa se dezvolte. Cu o arhitectura deosebita, muzeul spune povestea unui trecut uitat si a unui trecut stiut de foarte putini oameni. Colectia muzeului este concentrata pe istoria si cultura indigene, iar colectia de sculpturi in piatra este de-a dreptul impresionanta. Una dintre cele mai interesante parti ale muzeului include Procesul de Tradare din 1956 cand 156 de persoane, inclusiv Nelson Mandela, au fost arestati si judecati pentru tradare. 5 ani mai tarziu, in 1961, au fost gasiti nevinovati.
  Mese: Mic dejun.
 • Ziua 3 - Johannesburg - Panorama Route - Kruger 
  Astazi vei pleca spre Parcul National Kruger. Vei parcurge faimosul traseu Panorama Route si vei putea admira punctele de interes God’s Window, Three Rondawels, The Pinnacle si Bourke’s Luck Potholes, situate in Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia).
  Mese: mic dejun, cina.
 • Ziua 4 - Parcul National Kruger
  Vei petrece intreaga zi in Parcul National Kruger, in mijlocul naturii, explorand frumusetile acestui teritoriu unic in lume. Vei face un safari pentru a admira sutele de animale salbatice in habitatul lor natural, in diverse momente ale zilei. Vei putea fotografia antilope, zebre, girafe, elefanti si, nu in ultimul rand, marile carnivore ale Africii.
  Mese: mic dejun, pranz, cina.
 • Ziua 5 - Kruger - Hoedspruit - Port Elisabeth - Knysna
  Vei fi transferat din Parcul Kruger la aeroportul din Heodspruit.
  Zbor intern Hoedspruit - Port Elizabeth.
  Vei calatori spre vest, pentru a ajunge la Knysna, orasel extrem de pitoresc situat pe celebra Garden Route. Vei trece prin Parcul National Tsisikamma, al treilea cel mai vizitat parc national din Africa de Sud. Garden Route merge paralel cu tarmul, strabatand zone cu lacuri, munti, paduri impunatoare cu copaci indigeni si ambra, rauri cu maluri presarate cu flori si plaje cu nisip auriu. Traseul strabate 10 rezervatii naturale, fiecare cuprinzand un ecosistem diferit, mergand de la cele marine, in care abunda focile, delfinii si coralii, si pana la cele situate in inima muntilor.
  Mese: Mic dejun.
 • Ziua 6 - Knysna
  Astazi vei avea la dispozitie intreaga zi pentru relaxare. Pe cele 8 plaje se poate face canoe, surf sau se poate pescui. De asemenea, poti alege sa stai la plaja sau o plimbare cu ferry. In oras si de-a lungul falezei magazinele ofera produse organice, plante indigene cu diverse proprietati benefice intr-o atmosfera prietenoasa si sociabila.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 7 - Knysna - Oudtshoorn 
  Vei fi transferat catre urmatoarea ta destinatie, Oudtshoorn.
  Vei vizita Oudtshoorn, aflat in provincia West Cape. Oudtshoorn este recunoscut pentru cea mai mare populatie de struti din lume. Vei vizita Pesterile Cango, un taram subteran de basm, cu formatiuni de stalagmite si stalactite care atrag anual mii de vizitatori. Pesterile patrund mai mult de 2 km in Muntii Swartberg, iar turistii pot alege tururi ghidate si se pot plimba prin culoarele inguste.
  Vei face apoi o vizita la ferma Cango Wildlife, ce promoveaza conservarea speciilor pe cale de disparitie, incurajand interactiunea animalelor intr-un cadru controlat si supravegheat. Ferma detine cel mai mare si cel mai vechi centru de conservare a gheparzilor, iar tu vei putea admira aceste feline de mare viteza de pe pasarele suspendate. De asemenea, vei afla lucruri interesante despre unii dintre cei mai mari pradatori ai lumii, crocodilii si aligatorii.
  Vei vizita apoi Ferma de struti Safari Ostrich Show unde vei observa aceste animale in diferite stadii de dezvoltare. Ghidul iti va explica tot procesul de crestere a strutilor intr-o ferma. Turul va incepe in zona unde se afla oua de strut si unde vei putea testa rezistenta oualor, stand pe ele. Doritorii vor avea ocazia sa stea pe un strut sau chiar sa calareasca unul. Turul se incheie cu Derby-ul Strutilor, unde calareti iscusiti iti vor arata aptitudinile lor.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 8 - Oudtshoorn - Cape Town
  Vei fi transferat catre Cape Town. Pe traseu vei face o oprire in orasul Hermanus, oras al carui nume original era Hermanuspietersfontein, insa a fost scurtat in 1902 deoarece era mult prea lung pentru a fi folosit de catre serviciile postale. Hermanus este recunoscut pentru specia de balene sudice care se retrage aici din iunie pana in decembrie.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 9 - Cape Town
  Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton - zona rezidentiala exclusivista; in zona se gasesc de asemnea patru plaje foarte populare atat printre localnici, cat si pentru turisti. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului. Vei continua traseul pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, un spectaculos deget de tarm, inconjurat de apele oceanului, un promontoriu ce a fascinat calatorii de-a lungul secolelor gratie peisajului fermecator. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, un Patrimoniu UNESCO, fiind cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain. In drumul de intoarcere, vei vizita si istoricul Simon’s Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, ce includ o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni. Plantele prezente la exterior sunt native zonei Cape. Seara vei fi transferat in oras.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 10 - Cape Town
  Vei face un tur de oras in Cape Town, unul dintre cele mai spectaculoase, contrastante si fermecatoare orase ale lumii. Vei vizita centrul orasului unde vei admira cladirile Parlamentului, superb exemplu al arhitecturii neoclasice si Primariei dupa care vei merge in cartierul malay, cunoscut ca si Bo-Kaap, cea mai mare comunitate islamica din Cape Town, situata in zona sudica a dealului Signal, in apropiere de centrul orasului. De asemenea vei mai vizita Company Gardens, Muzeul Africii de Sud, Castelul Bunei Sperante, cea mai veche cladire coloniala din Africa de Sud si Piata Greenmarket.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 11 - Cape Town - Doha
  Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town.
  Zbor international Cape Town - Doha.
  La sosire pe aeroportul din Doha vei intampinat de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la hotel.
  Mese: mic dejun.
 • Ziua 12 - Plecare din Doha
  Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Doha.
SERVICII INCLUSE: 
- Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti-Johannesburg; Cape Town-Bucuresti
- Bilet de avion pentru zbor intern Hoedspruit-Port Elizabeth
- Bilet pentru zbor international Cape Town-Doha
- Cazare 10 nopti la hoteluri de 3 si 4 stele
(Johannesburg - Metcourt 3*, Parcul National Kruger - Klaserie River Lodge 3*, Knysna - The Graywood 3*, Oudtshoorn - Hlangana Lodge, Cape Town - Holiday Inn Express City Centre 3*, Doha  - hotel de 4*)
- Mese mentionate in program: 10 mic dejun, 1 pranz, 3 cine
- Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerariul
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
- Ghid local vorbitor de engleza pentru tururile si transferurile incluse
 - Insotitor de grup roman
- Bacsis ghizi locali si soferi
- Asigurare complexa de calatorie
- Serviciu telefonic de urgente 24/7
- Transportul se va face cu autocar privat
 
CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI
Pentru grup mai mic de 12 persoane platitoare, suplimentul este de 150 euro/persoana.