Vacanţe în România

Regiuni populare in România

Judetul Harghita

România

Judetul Harghita

Judetul Satu Mare

România

Judetul Satu Mare

Judetul Sibiu

România

Judetul Sibiu

Judetul Vrancea

România

Judetul Vrancea

Judetul Maramures

România

Judetul Maramures

Judetul Suceava

România

Judetul Suceava

Judetul Tulcea

România

Judetul Tulcea

Destinații populare in România

România

Europe

România

Judetul Harghita

România

Judetul Harghita

Judetul Satu Mare

România

Judetul Satu Mare

Judetul Sibiu

România

Judetul Sibiu

Judetul Vrancea

România

Judetul Vrancea

Judetul Maramures

România

Judetul Maramures

Judetul Suceava

România

Judetul Suceava

Hoteluri populare in România

Hotel Iassium Residence
Vacanţă în Iasi România

Iassium Residence se afla in Iasi, la doar 300 de metrii de Universitatea Alexandru Ioan Cuza is 350 de metrii de Muzeul Literaturii Romane, Bojdeiuca Ion Creanga se afla la doar 1.3 km departare de locatie, pe cand Pacrul Copou, cu faimosul tei a lui Eminescu, la 1.1 km departare. Apartamentele Iassium Residence sunt formate dintr-un dormitor, o camera de zi, o chicineta si o baie privata. Apartamentele sunt complet mobilate si utilate cu aer conditionat, incalzire, televizor cu ecran plat si canale prin cablu. Chicineta este echipata cu aparat de cafea si ceai, aragaz si cuptor cu microunde, baia este conceputa cu dus, uscator de par si articole de toatela, gratuite. Toate unitatile dispun de un balcon sau o terasa. Wi-fi-ul este gratuit in toata locatia Iaasiun Residence. Iassium Residence dispune de o sala de fitness si o spalatorie de rufe la care oaspetii hotelului au acces gratuit. In jurul proprietatii se afla numeroase cafenele si restaurante cu meniuri a la carte sau take awa...

Hotel Hotel Muntenia Steaua De Mare- Olimp Resort

INFORMATII GENERALE Recent intrat in portofoliul Steaua de Mare Hotels Resorts, in anul 2024, Hotel Muntenia beneficiaza de toate facilitatile Resort-ului Olimp. FACILITATI UNITATE Hotelul beneficiaza de plaja privata situata in fata resort-ului, locuri de joaca interioare si exterioare pentru copii, piscine pentru adulti si pentru copii, Beach Bar. Hotelul dispune de un restaurant cu terasa, Pool Bar, o sala de conferinte complet echipata, locuri de joaca interioare si exterioare, o piscina pentru cei mici, cu tobogane si cascada cu apa si o fermecatoare piscina tip Infinity, cu apa sarata direct din Marea Neagra, dedicata adultilor. DESCRIERE CAMERE Hotelul este dispus pe 13 etaje si are o capacitate de 210 de unitati de cazare modernizate - camere duble, camere triple si apartamente - ce ofera vederi spectaculoase la Marea Neagra. Toate camerele au fost modernizate recent si sunt echipate cu TV modern, minibar, wi-fi, aer conditionat si baie cu articole de igiena si accesorii grat...

Hotel Pensiunea Tohanu Vechi 4*
Vacanţă în Zarnesti România

Hotel Pensiunea Irina 2
Vacanţă în Zarnesti România

Pensiunea Irina 2 este situata in localitatea Zarnesti, langa Muntii Piatra Craiului, fiind un punct de plecare ideal pentru drumetii in zona, precum si un spatiu excelent pentru relaxare alaturi de familie si prieteni. Castelul Bran se afla la o distanta de 10 km fata de pensiune, iar Wolf Park Adventure este situat la o distanta de 6,3 km fata de pensiune. Clasificata la categoria de 2 stele, Pensiunea Irina 2 ofera cazare in camere duble matrimoniale, camere duble twin, camere triple. Camerele sunt dotate cu baie proprie sau comuna cu dus sau cada, incalzire centrala, TV si balcon. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Hotel Pensiunea Irina 3
Vacanţă în Zarnesti România

Pensiunea Irina 3 este situata in localitatea Zarnesti, fiind inconjurata de Muntii Piatra Craiului si bucurandu-se de o priveliste minunata. Camerele confortabile si spatioase fac din aceasta pensiune alegerea ideala pentru un sejur relaxant. Castelul Bran se afla la o distanta de 10 km fata de pensiune, iar Wolf Park Adventure este situat la o distanta de 6,3 km fata de pensiune. Clasificata la categoria de 2 margarete, pensiunea ofera cazare in camere duble matrimoniale, camere triple, camere cu 5 locuri si apartamente de 2 camere. Camerele sunt dotate cu baie proprie sau comuna, uscator de par, incalzire centrala, TV si balcon. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Hotel Pensiunea Irina 1
Vacanţă în Zarnesti România

Situata in Zarnesti, in inima Muntilor Piatra Craiului, Pensiunea Irina 1 ofera cazare in camere confortabile si spatioase cu vedere la munti, precum si o gradina incapatoare in care copiii pot alerga in voie. Castelul Bran se afla la o distanta de 10 km fata de pensiune, iar Wolf Park Adventure este situat la o distanta de 6,3 km fata de pensiune. Clasificata la categoria de 1 stea, Pensiunea Irina 1 ofera cazare in camere duble, camere triple ,camere cvadruple si camere de 6 locuri. Camerele sunt dotate cu baie proprie sau comuna, TV, incalzire, dulap si balcon. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.Oaspetii au acces gratuit la parcare.

Hotel Casa Braneana
Vacanţă în Bran România

Pensiunea Casa Braneana este situata in Bran si ofera camere decorate individual. Aici beneficiti de acces WiFi gratuit in AZntreaga proprietate. De asemenea, aveti la dispozitie o grdina. Decorate AZn diferite culori aprinse sau in combinatie de alb-negru, camerele sunt dotate cu TV prin cablu. Toate unitatile de cazare au o baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta gratuite. Facilitatile oferite de proprietate includ parcare privata.

Hotel Hotel Helios
Vacanţă în Sibiu România

Hotel Helios este situat in Ocna Sibiulu si face parte din Complexul Balnear Ocna Sibiului. Complexul este situat in partea nord-vestica a municipiului Sibiu, la doar 16 km distanta fata de centrul acestuia si la 12 km distanta fata de Aeroportul International Sibiu. In prezent Complexul Balnear Ocna Sibiului este refacut partial, in urma unui proces intens de restaurare ce a urmat indeaproape linia arhitectonica originala a arhitectilor vienezi (doar pavilionul central a fost demolat din cauza starii avansate de degradare in care ajunsese nemaiputand fi astfel restaurat). Hotelul dispune de 52 camere: 8 camere cu pat matrimonial,39 camere cu paturi twin si 5 apartamente, parcare, piscina exterioara, restaurant. Accesul la piscina exterioara este gratuit pentru turistii hotelului in perioada de functionare a acesteia: 01.06 - 01.09.2023.

Hotel Rio
Vacanţă în Jupiter România

Profil: Odihna / Relaxare Localizare: Hotel Rio este situat in sudul litoralului romanesc, la intrare in statiunea Jupiter - Cap Aurora, la 50 de m de plaja. Descriere: Este o constructie noua, moderna, primindu-si oaspetii din 2004. Camere: Hotelul dispune de 39 de camere duble cu 2 paturi, 2 camere single si 18 garsoniere, bar de zi, restaurant (cu o capacitate de 100 de locuri), in care turistii pot servi micul dejun in stil bufet suedez, terasa (constructie in 2013), sala de conferinte (cu o capacitate de 96 de locuri) si lift. Facilitati hotel: Parcare, informatii turistice, transportul bagajelor, trezirea la ora solicitata, transmiterea mesajelor Restaurant: Hotelul detine un restaurant propriu unde se serveste micul dejun (bufet suedez). Servicii gratuite: parcare, informatii turistice, transportul bagajelor, trezirea la ora solicitata, transmiterea mesajelor Servicii cu plata: spalat / calcat obiecte personale Facilitati copii: Copiii intre 0 - 7 ani au cazare gratuita...

Hotel Fullton Central
Vacanţă în Cluj-Napoca România

Situat chiar in centrul vechi din Cluj-Napoca, intre Piaţa Unirii şi Piaţa Muzeului, Fullton Central ofera oaspeţilor o experienţa minunata. Restaurantul Zaki, situat la parter, Pick-Up Sisha Pub, situat la demisol şi numeroase restaurante şi cafenele pe o raza de 300 metri faţa de locaţia noastra fac din aceasta locaţia excelenta.

Hotel Camere De Inchiriat Pasha
Vacanţă în Eforie Nord România

Hotel Aseltur Brasov
Vacanţă în Brasov România

Situated in Brasov, AselTur Brasov is a 7-min drive to the historical centre and provides mountain views. Free WiFi throughout the property and free parking on-site are available. All units of Aseltur come with a private bathroom with a hairdryer and a shower. A TV and a minibar are included. some rooms include also a balcony. You can relax at the summer terrace or enjoy a drink from at the on-site bar. Children can play at the large yard. The property also organizes special events. Please inform AselTur Brasov in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. This property will not accommodate hen, stag or similar parties. In response to Coronavirus (COVID-19), additional safety and sanitation measures are in effect at this property. Please note that upper floors are accessible via stairs. Please note that breakfast is a la carte and it is served daily...

Hotel Upstairs Boutique
Vacanţă în Bucuresti România

Situated in Bucharest, 600 metres from Cismigiu Gardens and less than 1 km from National Museum of Art of Romania, Upstairs Boutique features accommodation with free WiFi, air conditioning, a shared lounge and a garden. All units come with a seating area, a flat-screen TV with cable channels and a private bathroom with slippers and shower. The aparthotel offers a continental or buffet breakfast. Upstairs Boutique provides a terrace. Popular points of interest near the accommodation include Revolution Square, Stavropoleos Church and Romanian National Opera. The nearest airport is Baneasa Airport, 10 km from Upstairs Boutique. This property will not accommodate hen, stag or similar parties.  Disclaimer notification: Amenities are subject to availability and may be chargeable as per the hotel policy.

Hotel Grand Hotel Astoria
Vacanţă în Constanta România

This comfortable hotel is located in Mamaia. This establishment offers a total of 132 units. Moreover, there is a wireless Internet connection available on-site. Those who stay at this establishment are welcomed in a lobby with 24-hour reception. Cots are not available at Grand Hotel Astoria. There is a car park at Grand Hotel Astoria.

Hotel Povesti La Mare
Vacanţă în Navodari România

Locatia este amplasata la 150m de plaja. La 400m distanta sunt cele mai importante cluburi din Mamaia. La parterul locatiei este un magazin alimentar. Cazare cu WiFi , aer conditionat, TV cu ecran plat, Netflix, Terasa 11mp, Parcare acoperita, cuptor microunde, cafetiera, vesela, baie proprie, prosoape, lenjerie, frigider, pat matrimonial, canapea extensibila. GRATUIT umbrele si sezlonguri la plaja la 2 km de locatie. Pentru rezervarile de minim 5 nopti - Tur + ghid de 90 de minute in zona istorica a orasului Constanta

Hotel Pensiunea Element
Vacanţă în Alba Iulia România

Situated in Alba Iulia, 33 km from Câlnic Citadel, Element features accommodation with a garden, free private parking and a terrace. This 4-star guest house offers dry cleaning services, luggage storage space and free WiFi. The property is non-smoking and is set 2.5 km from Alba Iulia Citadel - The Third Gate. The rooms are fitted with air conditioning, a flat-screen TV with cable channels, a minibar, a kettle, a shower, free toiletries and a desk. Rooms include a private bathroom with a hairdryer, while certain rooms have a balcony and others also boast city views. At the guest house each room is fitted with bed linen and towels. A buffet breakfast is available each morning at Element. The nearest airport is Sibiu International, 76 km from the accommodation, and the property offers a paid airport shuttle service. This property will not accommodate hen, stag or similar parties. Our Guest House has a electric car charging station. This service will have a fee, but it wont be a fix fe...

Hotel Hotel Cetate Imparatul Romanilor
Vacanţă în Alba Iulia România

Near Orthodox Cathedral. With a stay at Hotel Cetate Imparatul Romanilor in Alba Iulia, you'll be just steps from Orthodox Cathedral and Unification Museum. This hotel is 0.1 mi (0.2 km) from Sala Unirii and 0.1 mi (0.2 km) from Framm's. Make yourself at home in one of the 110 air-conditioned rooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and bathrobes. At Hotel Cetate Imparatul Romanilor, enjoy a satisfying meal at the restaurant. Quench your thirst with your favorite drink at the bar/lounge. A complimentary buffet breakfast is served daily. Take in the views from a terrace and make use of amenities such as complimentary wireless Internet access.

Hotel N.d Global Alba Iulia
Vacanţă în Alba Iulia România

Set 2 km from Alba Iulia Citadel - The Third Gate, N.D Global Alba Iulia offers accommodation with free WiFi and free private parking. Every unit features a private bathroom and bath or shower, air conditioning, a flat-screen TV and a fridge. Alba Carolina Citadel is 2.4 km from the aparthotel. The nearest airport is Sibiu International Airport, 75 km from N.D Global Alba Iulia. Please inform N.D Global Alba Iulia in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. Due to Coronavirus (COVID-19), this property adheres to strict physical distancing measures. Managed by a private host  Disclaimer notification: Amenities are subject to availability and may be chargeable as per the hotel policy.

Hotel Hermes
Vacanţă în Alba Iulia România

Located in the Cetate district of Alba Iulia, Hotel Hermes offers spacious rooms just 10 minutes’ walk from the fortified Alba Carolina centre. It features a restaurant and games room. All en suite rooms have red carpeting, providing them with a warm ambiance. Each unit is equipped with heating, cable TV, free Wi-Fi and a minibar. Each morning, a breakfast made of local ingredients is served at the hotel’s restaurant. In the evening, it offers a variety of Transylvanian and international meals, as well as beverages from its bar. Guests can play billiards in Hotel Hermes’s games room. The reception desk is available 24/7 for room service or for organising transport to nearby sites of interest. Hermes Hotel is located at the roundabout between the Military College and the Stadium. Free parking is available on site.  Disclaimer notification: Amenities are subject to availability and may be chargeable as per the hotel policy.

Hotel Vila Elisabeta
Vacanţă în Alba Iulia România

HeadLine : Near Alba Lulia Citadel Location : Located in Alba Iulia, Vila Elisabeta is within a 5-minute drive of Orthodox Cathedral and Framm s. This hotel is 1.3 mi (2.1 km) from Catholic Cathedral and 1.4 mi (2.3 km) from Alba Lulia Citadel. Rooms : Make yourself at home in one of the 25 air-conditioned rooms featuring minibars (stocked with some free items) and flat-screen televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Bathrooms have showers and hair dryers. Conveniences include desks, housekeeping is provided daily, and irons/ironing boards can be requested. Dining : Grab a bite at one of the hotel s 2 restaurants, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. A complimentary buffet breakfast is served daily from 7 AM to 10 AM. CheckIn Instructions : Extra-person charges may apply and vary depending on property policy...