Vacanţe în Grecia

Regiuni populare pentru o vacanță în Grecia

Vacanță în CRETA - HERAKLION

Creta

CRETA - HERAKLION

Vacanță în CRETA - CHANIA

Creta

CRETA - CHANIA

Vacanță în Insula Kos

East Macedonia and Thrace

Insula Kos

Vacanță în Rodos

South Aegean

Rodos

Vacanță în Halkidiki

Central Macedonia

Halkidiki

Vacanță în Insula Lefkada

Ionian Islands

Insula Lefkada

Vacanță în Insula Kefalonia

Ionian Islands

Insula Kefalonia

Destinații populare pentru o vacanță în Grecia

Vacanță în CRETA - HERAKLION

Creta

CRETA - HERAKLION

Vacanță în Agia Pelagia

CRETA - HERAKLION

Agia Pelagia

Vacanță în Anissaras

CRETA - HERAKLION

Anissaras

Vacanță în Ammoudara

CRETA - HERAKLION

Ammoudara

Vacanță în CRETA - CHANIA

Creta

CRETA - CHANIA

Vacanță în Platanias

CRETA - HERAKLION

Platanias

Vacanță în Milatos

CRETA - HERAKLION

Milatos

Hoteluri populare pentru o vacanță în Grecia

Ofertă vacanţă la Creta Maris Resort

Ofertă vacanţă în Khersonisos Grecia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 7130 evaluări

9.0

Creta Maris Beach Resort este un hotel de 5* cu servicii de All Inclusive , situat in statiunea Hersonissos, recomandat familiilor. Acest hotel se remarca datorita tradiției, eleganței si istoriei de 45 de ani în industria ospitalității. Creta Maris, este un complex premiat cu multe premii, a fost recent renovat si ofera servicii All-inclusive de înaltă calitate și o serie de activități interesante pentru copii și adulți.

Ofertă vacanţă la Grecotel Meli Palace

Ofertă vacanţă în Sissi Grecia

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 551 evaluări

8.9

Grecotel Meli Palace ste un resort recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor. Are avantajul localizarii intr-o zona deosebita, pe plaja. Hotelul este situat pe plaja, la 150 m de statia de autobuz, 2 km de satul Sissi, 15 minute de mers cu masina de Clubul de golf Crete si 40 km de aeroportul din Heraklion. Hotelul este situat pe o plaja de nisip si pietricele, amenajata cu sezlonguri si umbrele. Acesta are 160 de camere elegante si dotate cu aer conditionat, televizor, uscator de par, telefon, frigider, seif. Hotelul dispune de restaurant, bar, snack bar, piscina in aer liber, gradina, terasa. Facilitati pentru activitati sportive: teren de tenis, tenis de masa, darts, facilitati pentru sporturi acvatice. Centru spa cu sala de fitness, saloane de masaj, sauna, jacuzzi. Alte facilitiati si servicii: acces internet wireless gratuit in zona receptiei, magazine, mini-market.

Ofertă vacanţă la Eleni Goumenaki Plakias Studios

Ofertă vacanţă în Creta Grecia

Located 100 metres from the sea, Eleni Goumenaki Plakias Studios sits at the top of a hill overlooking the village of Plakias in Crete. The property offers a garden and sun terrace. All units feature a balcony or terrace overlooking the sea or mountain. The bathroom comes with a shower. The rooms have a kitchenette with an electric kettle, fridge and coffee machine. Satellite TV is available and free WiFi as well. The center of Plakias with restaurants and cafeterias is 200 metres away. Eleni Goumenaki Plakias Studios is 80 km from Chania International Airport. Please inform Eleni Goumenaki Plakias Studios in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. Guests are required to show a photo identification and credit card upon check-in. Please note that all Special Requests are subject to availability and additional charges may apply. This property will n...

Ofertă vacanţă la Mari Evans Apartments

Ofertă vacanţă în Gouves Grecia

Locul de cazare se află la cam 300 de m de plajă, într-o zonă centrală în Gouves. În acest loc de cazare cu un lift clienții sunt întâmpinați călduros la recepția deschisă la orice oră din zona de primire. Oferta include un seif și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Camerele au un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În chicinetă se află un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și...

Ofertă vacanţă la Nicolas

Ofertă vacanţă în Chania City Grecia

Acest hotel se află la cca 5 minute de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Georgioupolis. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În plus, există un telefon și WiFi (gratuit). Băile dispun de un duș și de o cadă. O terasă însorită invită la zăbovit. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Ofertă vacanţă la Penelope Hotel

Ofertă vacanţă în Corfu Grecia

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Boukari la câțiva metri de plajă (nisip, pietriș/pietre), la punctele de atracție turistică se ajunge în aproximativ 4 km. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 4 km. Cel mai apropiat aeroport este Corfu - Kerkyra (CFU) și se află la aproximativ 23 de km. În cele 4 garsoniere și cele 12 camere duble clienții se vor bucura de o ședere plăcută. În zona de primire, la recepție, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile aparthotelului cuprind o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă...

Ofertă vacanţă la Ilena Hotel

Ofertă vacanţă în Acharavi Grecia

Acest hotel este amplasat la doar 500 de m de centrul localității Acharavi. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor și un serviciu de spălătorie. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un frigider. În plus, există un telefon, un televizor și W...

Ofertă vacanţă la Villa Kapnisi

Ofertă vacanţă în Insula Zakynthos Grecia

Near Porto Roma Beach. When you stay at Villa Kapnisi in Zakynthos, you'll be near the beach, within a 5-minute drive of Gerakas Beach and St. Nicholas Beach. This aparthotel is 1.4 mi (2.3 km) from Banana Beach and 6.9 mi (11 km) from Argassi Beach. Make yourself at home in one of the 8 air-conditioned rooms featuring kitchenettes with full-sized refrigerators/freezers and stovetops. Rooms have private furnished balconies or patios. Flat-screen televisions with digital programming provide entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected. Conveniences include coffee/tea makers and complimentary bottled water, and housekeeping is provided daily. Take in the views from a terrace and a garden and make use of amenities such as complimentary wireless Internet access.

Ofertă vacanţă la Kozanos

Ofertă vacanţă în Insula Zakynthos Grecia

Near Amoudi Beach. With a stay at Kozanos in Zakynthos, you'll be near the beach, just a 2-minute walk from Ionian Sea and 5 minutes by foot from Amoudi Beach. This hotel is 15.1 mi (24.3 km) from Shipwreck Beach and 1.8 mi (2.8 km) from Alykanas Beach. Make yourself at home in one of the 24 air-conditioned rooms featuring kitchenettes. Complimentary wireless Internet access is available to keep you connected. Conveniences include safes and refrigerators, and housekeeping is provided on a limited basis. Grab a bite from the snack bar/deli, or stay in and take advantage of the hotel's room service. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Enjoy recreation amenities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a garden. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless Internet access, a television in a common area, and tour/ticket assistance.

Ofertă vacanţă la Grande Blue Suites With Private Bay

Ofertă vacanţă în Rodos Grecia

Near Stegna Beach. When you a stay at this apartment in Rhodes, you'll be on the beach, just steps from Aegean Islands and Stegna Beach. This beach apartment is 4.1 mi (6.6 km) from Tsambika Beach and 13.5 mi (21.7 km) from Water Park Faliraki. Make yourself comfortable in your apartment, featuring a refrigerator and a flat-screen TV. There's a private balcony or patio. Satellite television is provided for your entertainment. The bathroom has a shower and a hair dryer. Quench your thirst with your favorite drink at the beach bar. Cooked-to-order breakfasts are available daily from 9:00 AM to noon for a fee. Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless Internet access and tour/ticket assistance.

Ofertă vacanţă la Hotel Miramare

Ofertă vacanţă în Insula Thassos Grecia

Acest hotel se află chiar în inima localității Skala Potamias. În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 28 de camere. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de apel de trezire și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există acces la internet, un televizor și o combină muzicală. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Locul de cazare oferă o cameră de fumători. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clie...

Ofertă vacanţă la Classical 2 Fashion House

Ofertă vacanţă în Atena Grecia

Ofertă vacanţă la Olga Apartments

Ofertă vacanţă în Corfu Grecia

Set amidst well-tended gardens, the family-run Olga Apartments is located in Agios Georgios of Corfu, within 200 metres from the beach. It offers self-catering units with views over the garden, the surrounding area or the Ionian Sea. Opening to a balcony, the studios of Olga have a kitchenette with dining area, fridge and a small electric oven. Each unit air-conditioned unit features a TV and a private bathroom stocked with a hairdryer. Guests will find restaurants and shops within 200 metres from Olga Apartments. The scenic Corfu Town is 30 km away, while Corfu International Airport is at 36 km. The seaside Agios Stefanos is 2 km away. Free parking is possible on site. Please inform Olga Apartments in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. In response to Coronavirus (COVID-19), additional safety and sanitation measures are in effect at this prop...

Ofertă vacanţă la Sokol Resort

Ofertă vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

<p>A great 4 stars resort hotel for families and couples set at the incredible beach of Damnoni Beach in the Southernmost coast of Crete, with excellent dining and drinking choices.</p>

Ofertă vacanţă la Kordistos Hotel

Ofertă vacanţă în Insula Kos Grecia

Το κατάλυμα βρίσκεται εντός 3. 0 χιλιομέτρου(ων) από το κέντρο της πόλης και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία που ο προορισμός αυτός έχει να προσφέρει. Οι πελάτες θα βρουν πολυάριθμες στάσεις μεταφορικών μέσων σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 30 μέτρα από το ξενοδοχείο. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν το αεροδρόμιο εντός 1. 7 χιλιομέτρου(ων). Η επιχείρηση αποτελείται από 44 μονάδες. Αυτό το ξενοδοχείο φρεσκαρίστηκε το 2015. Όλοι οι τύποι φιλοξενούμενων θα μένουν ενημερωμένοι χάρη στην σύνδεση Διαδικτύου που είναι διαθέσιμη στο Kordistos Hotel. Η ρεσεψιόν δεν είναι ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Αυτή η επιχείρηση διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο οικογενειακό δωμάτιο που περιλαμβάνει και κούνια για παιδιά. Οι πελάτες δεν θα ενοχληθούν κατά την διαμονή τους καθώς αυτό το ξενοδοχείο δεν είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στο Kordistos Hotel. Όλοι οι φιλοξενούμενοι που μένουν σε αυτή την επιχείρηση, μπορούν να...

Ofertă vacanţă la Stergia Apartments

Ofertă vacanţă în Insula Kos Grecia

Enjoy the recreation opportunities such as an outdoor pool or make use of other amenities including complimentary wireless Internet access.. For the benefit of our customers, we have provided a rating based on our rating system..#Mandatory fees: You&apos;ll be asked to pay the following charges at the property: A tax is imposed by the city: EUR 0.50 per accommodation, per night We have included all charges provided to us by the property. . Optional fees: The following fees and deposits are charged by the property at time of service, check-in, or check-out. Air conditioning is available for an additional fee The above list may not be comprehensive. Fees and deposits may not include tax and are subject to change. . Policies: Cash transactions at this property cannot exceed EUR 500, due to national regulations. For further details, please contact the property using information in the booking confirmation. No pets and no service animals are allowed at this property. . Instructions: Extra-p...

Ofertă vacanţă la D' Andrea Lagoon

Ofertă vacanţă în Insula Kos Grecia

This luxurious hotel can be found in Marmari. The total number of accomodation units is 80. D' Andrea Lagoon offers Wi-Fi internet connection on-site. Everyone staying at this accommodation may contact the reception desk any time during the day. Unfortunately, there are no rooms where clients can ask for a cot for the little ones. Travellers arriving by car will appreciate parking available at D' Andrea Lagoon. Everyone staying at this accommodation may avail for airport transfer service. Those seeking peace and tranquillity will find their best accommodation option at this hotel with plenty of health and wellness options.

Ofertă vacanţă la Costa Angela Seaside Resort

Ofertă vacanţă în Insula Kos Grecia

acilities and services include restaurant, bar, swimming pool, children&amp;#039;s playground, wireless Internet access, Internet corner, parking and 24-hour reception. Rooms feature telephone, safe (extra charge), fridge, air conditioning (extra charge), wireless Internet access, terrace/balcony, hairdryer and bathroom. ** Please note that some of the above facilities may be closed due to weather / seasonal conditions.** Address: Lambi, 85300 Lambi, Kos, Greece. The COSTA ANGELA SEASIDE RESORT is a hotel.

Ofertă vacanţă la Nephiria, Live Like A Local Next To Acropolis

Ofertă vacanţă în Atena Grecia

In Athens (Neos Kosmos). In the heart of Athens, this apartment is within a 5-minute drive of Temple of Olympian Zeus and Acropolis Museum. This apartment is 1.3 mi (2.1 km) from Panathenaic Stadium and 1.9 mi (3 km) from Syntagma Square. Make yourself comfortable in this air-conditioned apartment, featuring a kitchen with a full-sized refrigerator/freezer and an oven. The apartment has a memory foam bed. There's a private furnished balcony. A 43-inch flat-screen television with cable programming provides entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. This smoke-free apartment was built in 1980.