Vacanţe în CRETA - HERAKLION

Destinații populare in CRETA - HERAKLION

Kalamaki

CRETA - HERAKLION

Kalamaki

Istron Bay

CRETA - HERAKLION

Istron Bay

CRETA - HERAKLION

Creta

CRETA - HERAKLION

Agia Pelagia

CRETA - HERAKLION

Agia Pelagia

Anissaras

CRETA - HERAKLION

Anissaras

Ammoudara

CRETA - HERAKLION

Ammoudara

Platanias

CRETA - HERAKLION

Platanias

Hoteluri populare in CRETA - HERAKLION

Hotel Panorama Stalis Hotel
Vacanţă în Stalis Grecia

Acest hotel își întâmpină clienții la Stalida. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un serviciu de transfer și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Spațiile confortabile de cazare ale hotelului contribuie la o ședere plăcută. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară garantează răcorire și în...

Hotel Villa Mimaze Minimalist Living
Vacanţă în Elounda Grecia

Hotelul la plajă se află în centrul Eloundei, direct pe o arteră principală, la doar câteva secunde de plajă, pentru turiști de la plajă și familii reprezintă un punct ideal de pornire pentru a descoperi orașul. Pe lângă diverse baruri, puburi și restaurante, în zonă se găsesc și locuri de făcut cumpărături. Locul de cazare a fost construit de curând, în anul 2021. Clienții pot să se destindă în 5 camere de nefumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer și un serviciu de spălătorie. În camere există o sufragerie și o ba...

Hotel Bali Mare Hotel
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Hotel Infinity City Boutique Hotel Heraklion
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Infinity City Boutique Hotel is designed to provide the best experience of the city of Heraklion. It is a family-run hotel, the second in a row after the Infinity Blue Boutique Hotel and Spa, a four-star hotel in Hersonissos. Infinity City features 29 modern and fully equipped rooms. The minimalist aesthetics and furnishings accompany the quiet and hospitable environment of the hotel. The hotel's well-trained staff is able to offer you the best services, always with a smile and a good mood. Amenities at the hotel include daily breakfast and room service.

Hotel Vagelis Comfort Apartments & Studios
Vacanţă în Malia Grecia

Locul de cazare se află la cam 11 km de plajă, într-o zonă centrală în Malia. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de transfer și de o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată...

Hotel Nymphes Luxury Apartments
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Agia Pelagia Beach și la 15 km Aeroportul Internaţional Heraklion. Facilități hotel: 3 piscine, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zona de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Seaside Resort & Spa Lifestyle
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Hotel Triton Mallia Hotel
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Central Malia Beach și la 25 km Aeroportul Internaţional Heraklion. Facilități hotel: 2 piscine, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Simplehotel Hersonissos Blue ( Ex.averinos Htl )
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Plaja Glaros și la 19 km de Aeroportul Internaţional Heraklion. Facilități hotel: piscină exterioară , WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar,WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Triton Garden Hotel
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Plaja Centrală din Malia și la 26 km Aeroportul Internațional Heraklion. Facilități hotel: piscină exterioară, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Litsa & Efi Apartments
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat pe plajă și la 24 km. distanță de Aeroportul Internațional Heraklion. Facilități hotel: piscină exterioară, WiFi, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Simplehotel Hersonissos Sun ( Ex.vasso Htl )
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Plaja din Plaja din Limenas Hersonissou și la 18 km de Aeroportul Internațional Heraklion. Facilități hotel: piscină exterioară, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Creta Beach Civitel
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Plaja din Amoudara și la 7 km Aeroportul Internațional Heraklion. Facilități hotel: piscină exterioară, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zona de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Kalia Beach
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Marina Beach și la 10 km Aeroportul Internaţional Heraklion. Facilități hotel: 2 piscine, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zona de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, Terasă, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Paloma Garden
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Plaja Stalida și la 22 km Aeroportul Internațional Heraklion. Facilități hotel: piscină exterioară, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Mgallery Niko Seaside Resort Adults Only 16+
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Ammoudi Beach și la 50 km de Aeroportul Internaţional Heraklion. Facilități hotel: 2 piscine , WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zona de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Mitsis Laguna
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Plaja Analip și la 17 km Aeroportul Internațional Heraklion. Facilități hotel: 2 piscine, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Portokali Hotel Apartments
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Analipsi Beach și la 15 km de Aeroportul Internațional Heraklion. Facilități hotel: piscină exterioară , WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar,WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.

Hotel Fotoula Studios
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Hotel Vasia Resort & Spa
Vacanţă în CRETA - HERAKLION Grecia

Localizare: hotelul este situat în apropiere de Plaja Boufos și la 30 km de Aeroportul Internațional Heraklion. Facilități hotel: piscină , WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, restaurant, sală de fitness, bar, zonă de plajă privată. Dotări camere: balcon, vedere la grădină, aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat, terasă, minibar,WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curățătorie și călcătorie, snorkelling, scufundări, facilități sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sală fitness, spa și centru wellness, saună, jacuzzi.