Hoteluri în Croatia

Regiuni populare in Croatia

Cazare County of Virovitica-Podravina

Croatia

County of Virovitica-Podravina

Cazare Sibenik-Knin

Croatia

Sibenik-Knin

Cazare City of Zagreb

Croatia

City of Zagreb

Cazare County of Sisak-Moslavina

Croatia

County of Sisak-Moslavina

Cazare County of Megimurje

Croatia

County of Megimurje

Cazare County of Zadar

Croatia

County of Zadar

Cazare Vukovar-Sirmium

Croatia

Vukovar-Sirmium

Destinații populare in Croatia

Cazare Imotski

Split-Dalmatia

Imotski

Cazare Igrisce

County of Zagreb

Igrisce

Cazare Icici

County of Primorje-Gorski Kotar

Icici

Cazare Ilok

Vukovar-Sirmium

Ilok

Cazare Hum na Sutli

County of Krapina-Zagorje

Hum na Sutli

Cazare Breznicki Hum

County of Varazdin

Breznicki Hum

Cazare Husain

County of Sisak-Moslavina

Husain

Hoteluri populare in Croatia

Hotel Luxury Rooms Near Beach
Cazare în Split Croatia

In Split (Znjan). With a stay at Luxury Rooms near Beach in Split (Znjan), you'll be a 1-minute drive from Znjan Beach and 5 minutes from Favbet Casino. This upscale guesthouse is 2.5 mi (4 km) from Bacvice Beach and 2.7 mi (4.3 km) from Split Riva. Make yourself at home in one of the 3 air-conditioned rooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms have bathtubs and hair dryers.

Hotel Luxury Apartments Leone
Cazare în Split Croatia

Near Republic Square. When you a stay at Luxury Apartments Leone in Split, you'll be near the beach, just steps from Split Riva and Marmontova Street. This upscale apartment is 0.5 mi (0.8 km) from Split Marina and 3.7 mi (6 km) from Bacvice Beach. Make yourself at home in one of the 4 air-conditioned rooms featuring kitchens with refrigerators and stovetops. Flat-screen televisions with satellite programming provide entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. Conveniences include microwaves and electric kettles.

Hotel Lusso Zagreb
Cazare în Zagreb Croatia

Hotel Apartment Taida
Cazare în Split Croatia

Near Marmontova Street. Located in Split, this apartment is near the beach, within a 5-minute walk of Marmontova Street and Froggyland. This apartment is 2.1 mi (3.4 km) from Bacvice Beach and 1.7 mi (2.7 km) from Split Marina. Make yourself comfortable in this air-conditioned apartment, featuring a kitchen with a refrigerator and a stovetop. There's a private balcony. Complimentary wireless Internet access is available to keep you connected. Conveniences include a microwave and an iron/ironing board. This smoke-free apartment offers offsite parking.

Hotel Apartment Taida
Cazare în Split Croatia

Near Marmontova Street. When you a stay at this apartment in Split, you'll be near the beach, just steps from Republic Square and Marmontova Street. This apartment is 1.7 mi (2.7 km) from Split Marina and 2.1 mi (3.4 km) from Bacvice Beach. Make yourself comfortable in this air-conditioned apartment, featuring a kitchen with a refrigerator and a stovetop. Conveniences include a microwave and an iron/ironing board.

Hotel Apt Near Center W/ Terrace On Top Of The Building

Near Archaeological Museum. With a stay at this apartment in Split, you'll be a 4-minute walk from Archaeological Museum and 8 minutes by foot from Croatian National Theater. This apartment is 1.7 mi (2.8 km) from Diocletian's Palace and 1.8 mi (2.9 km) from Split Marina. Make yourself comfortable in this apartment, featuring a kitchen with a refrigerator and an oven. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Conveniences include a microwave and an electric kettle.

Hotel Lovecroatia
Cazare în Zagreb Croatia

Hotel Pansion Marco Polo
Cazare în Zadar Croatia

Surrounded by sandy and rocky beaches, Marco Polo is set in Petrcane, a typical Dalmatian town. The city centre with shops, bars and cafés is 100 metres away. The property offers free Wi-Fi. All rooms come with air conditioning, satellite TV and a private furnished balcony. Sea views can be enjoyed from the rooms. A luxurious spa centre can be reached within 500 metres, as well as a swimming pool and a tennis court. The property offers a restaurant serving national dishes. Guests can enjoy organised tours to Kornati, Plitvice Lake and Paklenica. Zadar is 10 km away from Pansion Marco Polo. Zadar Bus Station can be reached within 10 km, while Zadar Airport is 20 km away. Please inform Pansion Marco Polo in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. This property will not accommodate hen, stag or similar parties.  Disclaimer notification: Ameniti...

Hotel San Marino Residence
Cazare în Lopar Croatia

Acest aparthotel le urează bun venit clienților la Rab (oraș). Oferta aparthotelului cuprinde facilități, servicii și comodități ce vor duce la o ședere odihnitoare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Dotările de bază ale camerei cuprind un televizor. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Hotel Bristol Hotel Opatija
Cazare în Opatija Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1826 evaluări

8.4

Acest hotel de charme din categoria de primă clasă se află în centrul orașului Opatija, direct pe o arteră principală, chiar pe plajă, pentru turiști de la plajă reprezintă un punct ideal de pornire pentru a descoperi orașul. Chiar lângă locul de cazare se găsesc, pe lângă baruri și restaurante, și locuri de făcut cumpărături, iar cel mai apropiat club de noapte se află la doar 100 de m. Hotelul a fost edificat în anul 1906. Hotelul oferă 11 suite și 67 de camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile unității de cazare cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot...

Hotel Arena KažEla Apartments
Cazare în Medulin Croatia

Acest loc de cazare pentru cei ce se aprovizionează singuri, situat în afara localității Medulin, la periferie, le oferă turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport, familii, tineri, celibatari și celor îndrăgostiți de natură vacanță și divertisment la nici 5 minute de plajă. Până în centrul localității Medulin și la atracțiile turistice sunt cam 2,5 km. Până la aeroportul Pula (PUY) sunt aproximativ 15 km. Sunt disponibile 64 de apartamente și 35 de garsoniere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile complexului de apartamente cuprind o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Locul de cazare are o grădină frumoasă și...

Hotel Splendid Resort
Cazare în Pula Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1857 evaluări

7.8

Locul de cazare pentru cei ce se aprovizionează singuri este destinația ideală pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport, familii, tineri, celibatari și cei îndrăgostiți de natură sau pur și simplu pentru cei ce nu vor să locuiască direct în centrul orașului Pula. Complexul de apartamente este situat într-o zonă liniștită de periferie, chiar pe malul mării. În afară de cele 10 bungalouri de la fața locului, și 228 de camere de nefumători și 218 apartamente promit o ședere plăcută și relaxantă. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Complexul de apartamente cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un schimb valutar, un bancomat, un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de apel de trezire și un detector de fum. Printre serviciile complexului se numără un automat de băuturi răcoritoare. În spațiil...

Hotel Koralj Sunny Hotel By Valamar
Cazare în Krk Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1012 evaluări

8.1

Acest hotel la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Krk, chiar pe malul mării, într-o zonă liniștită. Cele 19 suite și cele 173 de camere duble sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui val...

Hotel Hotel Hedera
Cazare în Rabac Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 551 evaluări

7.7

Acest hotel se află la Rabac, direct pe plajă. Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 244 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Locul de cazare dispune de un seif, de un schimb valutar, de un chioșc cu ziare, de servicii de bonă, de un serviciu de apel de trezire, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de...

Hotel Hotel Olympia
Cazare în Vodice Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 521 evaluări

7.8

Acest hotel se află în apropiere de plaja, într-o zonă centrală în Vodice. Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 3 etaje cu un lift și 241 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se număr...

Hotel Magal Hotel By Aminess
Cazare în Njivice Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 3026 evaluări

8.3

Acest hotel se află la câțiva metri de plajă, într-o zonă centrală la Njivice. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Clienților hotelului le stau la dispoziție un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, servicii de bonă și o sală de conferințe. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare...

Hotel Villa Donat Hotel
Cazare în Sveti Filip i Jakov Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 2103 evaluări

7.8

Acest hotel se află în Sveti Filip i Jakov, cel mai apropiat aeroport este Zadar (ZAD). Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 16 camere. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. Camerele au un pat dublu sau o canapea. În plus, pentru cei mici sunt...

Hotel Hotel Vis
Cazare în Dubrovnik Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1382 evaluări

7.2

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Dubrovnik, chiar pe malul mării. În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 151 de camere de nefumători. Oferta include room-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Camerele au un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit) creează confort optim. În băi se găsește un uscător de păr. Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. În ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă snorkelling, și scufundări subac...

Hotel San Marino Sunny Resort By Valama - Sahara & Rab Hotel

Amplasat într-o zonă liniștită, acest hotel își întâmpină turiștii în Lopar. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Pentru o ședere confortabilă și relaxantă, hotelul oferă un seif și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu minigolf, o sală de fitness, un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Un mic dejun delicios dă...

Hotel Grand Hotel Park
Cazare în Dubrovnik Croatia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1897 evaluări

8.0

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Dubrovnik, la cam 900 de m de plaja cu pietriș. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 800 de m. Sunt disponibile 244 de camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Clienții complexului primesc o băutură de bun venit. Printre serviciile locului de cazare se numără o cameră de bagaje. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax și un copiator. Aparatul de aer condiționat și sistemul d...