Cazare în Cipru

Regiuni populare pentru cazare în Cipru

Cazare Keryneia

Cipru

Cazare Keryneia

Cazare Limassol

Cipru

Cazare Limassol

Cazare Ammochostos

Cipru

Cazare Ammochostos

Cazare Pafos

Cipru

Cazare Pafos

Cazare Nicosia

Cipru

Cazare Nicosia

Cazare Larnaka

Cipru

Cazare Larnaka

Destinații populare pentru cazare în Cipru

Cazare Cipru

Europe

Cazare Cipru

Cazare Keryneia

Cipru

Cazare Keryneia

Cazare Limassol

Cipru

Cazare Limassol

Cazare Ammochostos

Cipru

Cazare Ammochostos

Cazare Pafos

Cipru

Cazare Pafos

Cazare Nicosia

Cipru

Cazare Nicosia

Cazare Larnaka

Cipru

Cazare Larnaka

Hoteluri populare pentru cazare în Cipru

Ofertă cazare în la Crown Resorts Horizon

Ofertă cazare în în Paphos Cipru

This upmarket establishment enjoys a convenient situation just 300 metres from the nearest beautiful sandy beach, just a few minutes' walk from the Coral Bay main area and just a stone's throw of countless shopping, dining and entertainment options. Paphos city centre and all its attractions are just 11 kilometres away. Ideal for those wishing to enjoy a romantic getaway and escape everyday routine, this hotel features a choice of spacious and bright accommodation units completely equipped and including verandas. Those most demanding guests may prefer the outstanding Executive rooms with extra     details to guarantee a truly memorable stay. Authentic buffet theme nights are also available for guests' convenience and they can also relax at the onsite restaurant with pool terrace. After a busy day of sightseeing, visitors can share nice moments with friends at the cocktail bar. CRRES

Ofertă cazare în la Aqua Sol Holiday Village & Water Park

Ofertă cazare în în Paphos Cipru

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 783 evaluări

8.0

Acest aparthotel este la Paphos. Turiștii pot ajunge la locuri de ieșit în oraș precum cluburi de noapte, baruri și restaurante în cam 600 de m, la magazine în cam 600 de m, iar mijloacele de transport public se află la în jur de 600 de m. Cel mai apropiat aeroport este Paphos (PFO) și se află la aproximativ 35 de km. Aparthotelul oferă 149 de camere pe 2 etaje la care se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și...

Ofertă cazare în la Amarande - Adults Only (+16)

Ofertă cazare în în Ayia Napa Cipru

Descriere AMARANDE(adults only +16 ani): Hotelul este situat in Ayia Napa,este un hotel nou se va deschide in iunie 2020 Tip masa: Demipensiune,pensiune completa. Localizare HOTEL AMARANDE: Hotelul se afla la 1 km de centrul statiunii din Ayia Napa si la 37 km de aeroportul din Larnaca. Plaja: La 300 m de hotel Dotari camere: Hotelul Amarande are camerele dotate cu:balcon sau terasa,telefon, TV, aer conditionat,wifi gratuit,kit pentru cafea si ceai,seif(contra cost) baie ,uscator de par. Facilitati AMARANDE: Hotelul dispune de:piscina mare cu sezlonguri gratuite,piscina interioara restaurant principal cu terasa ,unul a la carte cu specific mediterranean ,un restaurant a la carte la piscina pentru servit masa de pranz,un spa si un centru de wellness,un mini-market,camera de bagaje,schimb valutar la receptie,sala de fitness Contra-cost masaj,curatatorie si spalatorie Clasificare oficiala 4* clasificarea tour operatorului 4* Web: https://www.amarandehotel.com/

Ofertă cazare în la So Apartments Club Resort

Ofertă cazare în în Ayia Napa Cipru

Ofertă cazare în la Atlantica Miramare Beach

Ofertă cazare în în Germasogeia Cipru

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2566 evaluări

8.6

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Limassol, chiar pe malul mării, într-o zonă liniștită. În imediata apropiere se află diverse cluburi de noapte, baruri, locuri de făcut cumpărături și restaurante. Cel mai apropiat aeroport este Paphos (PFO) și se află la aproximativ 68 de km, la Larnaca (LCA) se poate ajunge în cam 72 de km. Într-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 6 etaje, clienții vor găsi 280 de camere de nefumători. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile includ o cameră de bagaje. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc c...

Ofertă cazare în la Les Palmiers Beach Hotel

Ofertă cazare în în Cipru Cipru

Ofertă cazare în la Glory Beachfront Villa

Ofertă cazare în în Ayia Napa Cipru

Near Ammos Kambouri Beach. With a stay at this villa in Ayia Napa, you'll be near the beach, within a 15-minute drive of Nissi Beach and Ammos Kambouri Beach. This 4-star villa is 4.5 mi (7.2 km) from Fig Tree Bay and 6.8 mi (11 km) from Makronissos Beach. Make yourself comfortable in this air-conditioned villa, which features a private pool and a plasma TV. A kitchen is outfitted with a full-sized refrigerator/freezer, an oven, and a stovetop. A flat-screen television with satellite programming provides entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected. Conveniences include a minibar and a microwave, and housekeeping is provided daily. Quench your thirst with your favorite drink at the poolside bar. Buffet breakfasts are available daily from 8:30 AM to 9:30 AM for a fee. Don't miss out on recreational opportunities including an outdoor pool and a spa tub. This villa also features complimentary wireless Internet access, concierge services, and barbecue...

Ofertă cazare în la Golden Bay

Ofertă cazare în în Larnaca Cipru

Golden Bay Beach Hotel este situat perfect, la marginea zonei turistice din Larnaca, pe o fâşie lungă şi largă de nisip fin, la 10 km de centrul oraşului, la 15 km de Aeroportul Internaţional Larnaca şi la 30 de minute de capitala Nicosia. Acest prestigios hotel de cinci stele este recunoscut pentru facilităţile sale excelente, combinate cu serviciile impecabile şi cele mai bune preparate, totul într-o ambianţă de lux.

Ofertă cazare în la Anastasia Beach Hotel

Ofertă cazare în în Protaras Cipru

Anastasia Beach Hotel este situat chiar pe plaja Marlita din Protaras. Hotelul oferă acces la un parc acvatic, la un cost suplimentar. Proprietatea are 2 restaurante si baruri. Centrul statiunii Protaras se afla la 15 minute de mers pe jos si este usor accesibil pe poteca de la plaja. Toate camerele sunt spatioase si au baie privata cu o cada. Includ articole de toaletă gratuite si uscator de par. Toate camerele au balcon mobilat, cu vedere la mare, la gradină sau la Protaras. Hotelul Anastasia Beach se află la 3,8 km de plaja Sunrise şi la 7 km de plaja Konnos. Aeroportul Larnaca este situat la 38 km de Hotelul Anastasia Beach.

Ofertă cazare în la Louis Althea Kalamies

Ofertă cazare în în Protaras Cipru

Ofertă cazare în la Mediterranean Beach

Ofertă cazare în în Limassol Cipru

Hotelul Mediterranean Beach se află situat la 8 km distanță de centrul orașului Limassol.

Ofertă cazare în la Radisson Beach Resort

Ofertă cazare în în Larnaca Cipru

Located in Larnaka, 500 m from Voroklini Beach, Radisson Beach Resort Larnaca provides air-conditioned rooms and an outdoor swimming pool. The property is situated 1 km from Yanathes Beach, 6.9 km from Europe Square and 7.2 km from Larnaca Marina. The property is set 7.9 km from Saint Lazarus Church and 7.9 km from Saint Lazarus Square. Continental and buffet breakfast options are available daily at the resort. Finikoudes Promenade is 7.3 km from Radisson Beach Resort Larnaca, while Touzla Mosque is 7.5 km away. The nearest airport is Larnaca International Airport, 12 km from the accommodation.

Ofertă cazare în la Atlantica Oasis

Ofertă cazare în în Limassol Cipru

Atlantica Oasis este situat in centrul zonei turistice Yermasoyia, la doar 5 km distanta de centrul orasului Limassol si 300 m de plaja.

Ofertă cazare în la Penelope Beach Hotel Apts

Ofertă cazare în în Protaras Cipru

Just 50 metres away from the sandy Pernera Beach, Pinelopi Beach Hotel features a pool with a poolside bar and restaurant,as well as a beach bar. Its bright units open out to private balconies. Free Wi-Fi is available throughout. All air-conditioned studios and apartments at Pinelopi Beach feature soft tones and enjoy views over the surrounding area. They come with a kitchen or kitchenette, a plasma, satellite TV and free toiletries. Hairdryer is available upon request. Within 100 metres from the property, you will find mini markets, bars and restaurants. The town of Protaras is 2 km away and Larnaca International Airport is at 50 km. Free private, on-site parking is provided.

Ofertă cazare în la Elias Beach Hotel

Ofertă cazare în în Limassol Cipru

Elias Beach este situat pe linistita si minunata plaja cu nisip fin din exclusivista zona Amathus, la cateva minute de centrul turistic al orasului Limassol.

Ofertă cazare în la Hotel Indigo

Ofertă cazare în în Larnaca Cipru

Tucked just a few steps back from the beach on a charming side street, our boutique hotel has 40 rooms housed in what was once a pair of traditional homes transformed into this contemporary and intimate oasis. Hotel Indigo - Larnaca is the only branded boutique hotel in Cyprus and is the perfect base for a weekend getaway — we're only five minutes from the airport! Being right in the town centre, everything there is to see and do in Larnaca can be explored on foot. After you've strolled around our charming neighbourhood, come back to enjoy the sunset at our rooftop bar and take a dip in our gorgeous swimming pool. Enjoy a cosy night in our stylish guest rooms with plush beds, bathrobes and relaxing rain showers.

Ofertă cazare în la Hotel Ajax

Ofertă cazare în în Limassol Cipru

Acest hotel oferă o atmosferă plăcută pentru turiști, indiferent de momentul zilei sau de perioada anului in care este vizitat. Datorită facilităților de excepție și a serviciilor ireproșabile, hotelul a fost nominalizat cu un premiu de excelență în turism de către autoritățile din Cipru. Fiind amplasat în apropiere atât de plajă, cât și de centrul stațiunii, hotelul se adresează turiștilor sau celor aflați în călătorii de afaceri.

Ofertă cazare în la Atrium Zenon Hotel Apts

Ofertă cazare în în Larnaca Cipru

The air-conditioned units at the Atrium Zenon Hotel Apartments have a private balcony with garden or sea views, a seating area with satellite TV and a fully equipped kitchenette. Each apartment has a separate living area. Refreshing drinks and light snacks are served at the bar. Guests have the option of a buffet breakfast that is served in the dining room. The palm-tree promenade is a 3-minute walk and restaurants, shops and cafés can be found within 100 m. Larnaca International Airport is 8 km away. Free WiFi is offered in public areas and free private parking is available on site. 

Ofertă cazare în la Radisson Blu

Ofertă cazare în în Larnaca Cipru

Featuring state-of-the-art technologies and modern amenities, each tasteful room and suite at Radisson Blu Hotel, Larnaca offers a Smart TV with in-room movies, free WiFi and elegant bathroom with rain shower. Suites comprise a separate living room with its own Smart TV. Guests may enjoy magnificent sea and city views from their private balcony. Offering panoramic views over Larnaca, the restaurant serves an abundance of mouthwatering recipes for lunch and dinner, while sumptuous breakfast can be also enjoyed. Set on the 16th floor, the rooftop bar serves signature cocktails and sushi. The fitness centre is equipped with state-of-the-art cardio and weight technology. A well-equipped business centre is also available on the top floor of the hotel.

Ofertă cazare în la Grandresort

Ofertă cazare în în Limassol Cipru

Acest resort de 5* din Cipru este amplasat într-un decor unic, înconjurat de grădini tropicale, pe plaja din zona exclusivistă Amathus. Hotelul oferă o gamă variată de facilități, servicii de înaltă clasă și un grad ridicat de confort.