Hoteluri în Athens

Hoteluri populare in Athens

Hotel Dave Red Athens-Son Of A Brown
Cazare în Athens Grecia

Acest hotel își întâmpină clienții la Atena. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, o sală de conferințe, o zonă pentru fumători și un acoperiș tip terasă. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Spațiile confortabile de cazare ale hotelului contribuie la o ședere plăcută. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Hotel Evita Asty
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 453 evaluări

8.2

Acest hotel este la Atena. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, o sală de conferințe și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. În toate spațiile de cazare ale unității de cazare o serie de comodități sunt incluse în dotările de bază. Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Hotel Apollo Hotel Athens
Cazare în Athens Grecia

Hotelul urban se află imediat în centrul Atenei. Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 6 nivele cu un lift și 51 de camere. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții locului de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte se...

Hotel Breeze Boutique Athens
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1869 evaluări

7.8

Acest hotel le urează bun venit clienților la Atena. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O garderobă, o cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Există de asemenea și magazine. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi supl...

Hotel Athens Choice
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 2988 evaluări

7.3

Acest hotel își întâmpină clienții la Atena. În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 57 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, la anumite ore room service, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locurile unde se po...

Hotel Marina Athens Hotel
Cazare în Athens Grecia

Hotelul urban oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află la cam 100 de m de obiectivele îndrăgite de turiști, în centrul Atenei se poate ajunge în 500 de m. La aeroportul Athen (ATH) se poate ajunge în cam 20 de km. Hotelul oferă 81 de camere, 5 camere single și 75 de camere duble pe 7 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-serv...

Hotel Delphi Art
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1419 evaluări

7.5

Acest hotel urban din categoria de 4 stele se află la aproximativ 1,2 km de mare, direct în centrul Atenei, într-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment. Cel mai apropiat aeroport este Pasir Pangarayan (PPR) și se află la cca 12 km, la aeroportul Athen (ATH) se poate ajunge în aproximativ 30 de km. Cele 4 suite și cele 36 de camere duble sunt împărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de...

Hotel Athina Art Apartments
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 39 evaluări

9.1

In Athens (Athens City Centre). With a stay at Athina Art Apartments, you'll be centrally located in Athens, within a 15-minute drive of Acropolis and Syntagma Square. This 4-star apartment is 6.6 mi (10.7 km) from Port of Piraeus and 2.8 mi (4.4 km) from Acropolis Museum. Make yourself at home in one of the 4 air-conditioned rooms featuring kitchens with refrigerators and ovens. Your bed comes with Egyptian cotton sheets, and all rooms are furnished with single sofa beds. Rooms have private balconies or patios. 50-inch Smart televisions with digital programming provide entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected. Enjoy recreation amenities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a terrace.

Hotel Be My Guest Athens
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 555 evaluări

8.9

Be My Guest Athens, is a new contemporary hotel which offers rooms and suites. Located in the heart of Athens historic center, welcoming lovers of affordable luxury. Spacious rooms, cozy lobby area and huge roof garden. By the time guests are entering Be My Guest premises, the home feeling is here. Offering 24/7 drinks and snacks, 24/7 reception, airport shuttle, FREE wi-fi , fully equipped kitchenette (suites), interconnected rooms upon request. Its location is also suitable for guests that visit Athens for various sports events, cultural events, gastronomy lovers and for a long weekend before visiting Greek islands during summer period.

Hotel Athens Manor Houses Suites Apartments

With a stay at Athens Manor Houses Suites Apartments, you'll be centrally located in Athens, within a 10-minute walk of Monastiraki Flea Market and Syntagma Square. This hotel is 1.6 mi (2.6 km) from Acropolis Museum and 1.7 mi (2.7 km) from Ancient Agora of Athens. Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless Internet access and concierge services. Featured amenities include a 24-hour front desk and luggage storage. Make yourself at home in one of the 16 individually decorated guestrooms, featuring refrigerators and minibars. Flat-screen televisions with satellite programming provide entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include safes and desks, as well as phones with free local calls.

Hotel Athens Hawks Hostel
Cazare în Athens Grecia

Welcome to Athens Hawks Hostel! It's modern, it's clean and it's the hub of backpacker activity, right in the heart of Athens. With a fresh layout, friendly staff and funky activities, Hawks Hostel aims to offer an experience, not just a bed. Where can you stay? We can offer you high accommodation standard in newly renovated rooms with private bathrooms. Several rooms (especially on top floor) offer a magnificent view of Athens city centre. For backpackers, we offer spacious dorms with their own lockers, drawers with lamps either female or mixed. Our super staff team is doing programs for our guests every day which is mostly for free! You can enjoy a Free walking tour of the city every morning or a cooking session every evening! Also pub crawls,beer pong and other drinking games in our fun bar that is open daily after 6 pm Don not forget to take your free welcome shot in our hostel's bar

Hotel Athens Panorama Project
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1218 evaluări

8.2

The Athens Panorama Project opened its doors in June 2020 and introduces a brand-new type of accommodation and experience called serviced apartment hotel. The key location just opposite the Evelpidon Court complex, in combination with the 24hour reception and the panoramic view of the Lycabettus Hill, Parthenon, Acropolis and the Saronic golf are just a few of the advantages that will overwhelm you.

Hotel Athens Empire Paradise Apartment
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 11 evaluări

7.5

In Athens (Ambelokipi). With a stay at this apartment in Athens (Ambelokipi), you'll be within a 15-minute drive of Acropolis and Parthenon. This apartment is 2.7 mi (4.4 km) from Syntagma Square and 8.9 mi (14.4 km) from Port of Piraeus. Make yourself comfortable in this apartment, featuring a kitchen with an oven and a stovetop. There's a private furnished balcony. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and a flat-screen television is provided for your entertainment. Conveniences include a separate sitting area and a washing machine.

Hotel Athens Christokopidou Residence
Cazare în Athens Grecia

A stay at The Residence - Christokopidou Hotel & SPA places you in the heart of Athens, steps from Ermou Street and Monastiraki Flea Market. This hotel is 0.5 mi (0.8 km) from Athens Central Market and 0.6 mi (1 km) from Athens City Hall. Enjoy recreational amenities such as an indoor pool and a sauna. This hotel also features complimentary wireless Internet access, concierge services, and a communal living room. Featured amenities include complimentary wired Internet access, dry cleaning/laundry services, and multilingual staff. Grab a bite from the snack bar/deli serving guests of The Residence - Christokopidou Hotel & SPA. Quench your thirst with your favorite drink at the bar/lounge. Continental breakfasts are available daily from 8:00 AM to 10:30 AM for a fee. Make yourself at home in one of the 16 air-conditioned rooms featuring espresso makers and Smart televisions. Complimentary wired Internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertai...

Hotel Best House Attiki Metro
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 22 evaluări

8.7

In Athens (Attiki). With a stay at this apartment, you'll be centrally located in Athens, within a 15-minute drive of Acropolis and Syntagma Square. This apartment is 8.4 mi (13.6 km) from Port of Piraeus and 1.9 mi (3.1 km) from Monastiraki Flea Market. Make yourself comfortable in this individually decorated apartment, featuring a kitchen with a full-sized refrigerator/freezer and an oven. There's a private balcony. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and a flat-screen television is provided for your entertainment. Conveniences include a desk and a separate sitting area, and housekeeping is provided on request.

Hotel Athens Lodge
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 528 evaluări

8.9

Located in Athens City Centre, 100 metres from Ermou Street-Shopping Area, Athens Lodge offers uniquely decorated rooms and suites with free WiFi access. It features an on-site spa area, and a bar-restaurant with a rooftop terrace offering city views. Fitted with handcrafted furnishings, vivid colours and bold interior design, the units at Athens Lodge have a modern bathroom with rain shower and organic toiletries. Some open out to a terrace with views over the Acropolis or the city. A flat-screen TV with satellite channels is offered.

Hotel Athens Platinum Rooms And Suites
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 813 evaluări

8.3

This lovely hotel is located in Athens. Athens Platinum Rooms and Suites is a complex of 41 luxurious rooms and suites, the largest in its class with a distinct atmosphere, modern design and modern equipment - always in the spirit of elegance and aesthetics - giving the luxury that every visitor wishes. The Metro stops - Katehaki and Panormou - are next to our hotel as well as buses in every direction, with the main roadways that are accessible by the outside ring and with independent parking, our hotel is a junction of accommodation and meets all the needs of its visitors.

Hotel Athens Capital Hotel - Mgallery Collection

Athens Capital Hotel – MGallery brings an understated level of finesse to this cosmopolitan and vibrant city. With a timeless and worldly elegance that blends art and business, the hotel is located at Syntagma Square, opposite to the Parliament House in the beating heart of Athens. The perfect choice for a city break, its walls recount the past with art in all its expressions. Our guests will have the opportunity to experience this cradle of Western civilisation, stroll through beautiful Athenian surroundings, discover the commercial centre and explore ancient Greek history. Next to the upscale neighbourhood of Kolonaki and amid art galleries and boutiques, Athens Capital Hotel – MGallery enjoys an unrivalled location. ACCOR

Hotel Athens Boutique Apartment
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 27 evaluări

9.1

In Athens (Ambelokipi). With a stay at this apartment, you'll be centrally located in Athens, within a 15-minute drive of Acropolis and Syntagma Square. This apartment is 8.7 mi (14.1 km) from Port of Piraeus and 2.8 mi (4.4 km) from Monastiraki Flea Market. Make yourself comfortable in this individually decorated apartment, featuring a kitchen with a refrigerator and an oven. Your bed comes with Egyptian cotton sheets and there's also a queen sofa bed. There's a private furnished balcony. A 32-inch flat-screen television with digital programming provides entertainment, while complimentary wireless Internet access keeps you connected.

Hotel Athens Tiare Hotel
Cazare în Athens Grecia
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1748 evaluări

8.7

The all new Athens Tiare by Mage Hotels is situated in the heart of Athens, the European City that never sleeps. Our newly renovated and redesigned guest rooms, suites, and public spaces feature bold accent colours, custom furnishings and state of the art technologies. Our experienced staff will offer you unmatched experiences and will fulfill your requests at any hour. Our executive chef Nikos Voulougouris together with our world awarded sommelier Nikos Giannopoulos will offer you a culinary experience you will not forget. Whether it is for business or pleasure, you will find that our high quality facilities will satisfy all your needs and even more. If you want to feel the pulse of the city, the Athens Tiare by Mage Hotels is the place to stay.