Programul Corporate TUI TravelCenter Va rugam asteptati!
 
 

Programul Corporate TUI TravelCenter
Despre TUI
TUI TRAVEL CENTER va ajuta sa economisiti bani
in zona de business travel

Lider in managementul contractarii, TUI TravelCenter ofera companiilor beneficiile unei gestionari optime a volumului business travel prin:
» System integrat de servicii prin suport logistic si tehnologic avansat
» Personal specializat dedicat
» Asistenta personalizata 24/24
» Raport optim pret-calitate si siguranta serviciilor
» Reducerea costurilor si raportarea acestora
» Rapoarte customizate
» Acces prin sisteme online de rezervari TUI Travel, peste 3000 destinatii
» Managementul situatiilor de criza
» Asistenta in situatii speciale
» Programe avantajoase pentru personalul corporate prin My Card TUI: acces direct la oferte speciale, consultanta, discount la achizitionarea serviciilor de turism
» Servicii specializate prin intreaga retea TUI TravelCenter, deservita in prezent de 52 agentii in 37 din orasele principale din Romania.

MICE

Una dintre prioritatile TUI TravelCenter este sa ofere servicii pentru evenimente corporate. Standardele de lucru inalte din agentia noastra, impreuna cu experienta si expertiza angajatilor nostri ne permit sa organizam cu succes un eveniment indiferent de complexitate si buget. Pentru a ne respecta promisiunea, va vom asista in dezvoltarea temei, alegerea locatiei, decoratii, petrecere, transport, lumini, meniuri, cadouri si invitatii, etc. Credem cu convingere ca un eveniment reusit nu inseamna doar logistica, ci si creativitate!

Scopul nostru este sa facem din planificare o parte cat mai usoara, mai convenabila si mai putin solicitanta.

Cazare

Datorita portofoliului sau cu peste 300 de hoteluri in Romania si sisteme de rezervare on-line, cu mai mult de 30.000 de hoteluri in peste 3.000 de destinatii, TUI TravelCenter poate gasi solutii pentru orice cerere de cazare pentru evenimente corporate.
Modelul nostru de business se centreaza puternic pe nevoile de cazare corporate si oferim solutii personalizate pentru toti clientii nostri.

Ticketing

Cu o experienta de peste 20 de ani, TUI TravelCenter este unul dintre pionierii ticketing-ului in Romania. Folosind puterea de cumparare a grupului, TUI TravelCenter negociaza preturi speciale cu companiile aeriene, intotdeauna in interesul clientului.
Consultantii nostri, care au experienta si specializarea necesare, inteleg nevoia pentru un serviciu de foarte buna calitate gasind cele mai bune solutii la cererile clientilor nostri corporate.

Transport

Promovand intotdeauna valoarea adaugata pentru clientii nostri, TUI TravelCenter acopera o gama larga de servicii de transport (altele in afara de bilete de avion): transfer, transport urban/taxi, bilete de tren, inchirieri masini si externalizarea flotei.
Folosind diviziile specializate ale grupului si furnizorii cunoscuti, TUI TravelCenter ofera clientilor corporate servicii de transport de foarte buna calitate.

Afla mai multe informatii

Mariana Dicianu
Corporate Affairs Manager
[email protected]


De ce TUI TravelCenter?
Maximum de diversitate
Maximum de diversitate
Aici găseşti ofertele celor mai mari agenţii de turism din România şi din lume.
Cele mai bune preţuri
Cele mai bune preturi
Negociem pentru tine astfel încât să beneficiezi de cel mai bun raport calitate/preţ.
Tu alegi!
Tu alegi!
Cauţi oferte, compari hoteluri, combini cazarea cu transportul! Ai libertate maximă să-ţi creezi singur vacanţa perfectă!
Noi te asistam!
Noi te asistam!
Un asistent on-line îţi stă tot timpul la dispoziţie, dacă ai nevoie de consultanţă live!
Comentează!
Comentează!
Experienţa ta poate să-i ajute pe alţii! Lasă impresii despre locurile unde ai fost, în rubrica special dedicată.