Cererea Dvs. a fost trimisa! Un consultant TUI TravelCenter te va contacta in cel mai scurt timp.

Circuit Toscana & Cinque Terre

Tur de oras
Florenta, San Gimignano, Siena, Chianti, Pisa, Lucca, Genova, Bologna
6 zile
30.09.2017 - 05.10.2017
Bilete avion
Bucuresti - Bologna
Ziua 1
Ziua 2
Ziua 3
Ziua 4
Ziua 5
Ziua 6

Itinerariu

Ziua 1 - 30.09
Bucuresti - Florenta
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:20 pentru imbarcare pe zborul companiei Wizz Air spre Bologna cu decolare la ora 13:25. Sosire in Bologna la ora 14:40 (ora locala) urmata de transfer catre Florenta si cazare.
Ziua 2 - 01.10
Florenta / Calenzano
Mic dejun la hotel. Pentru aceasta zi va recomandam sa explorati uimitorul oras Florenta printr-un tur pietonal cu ghidul insotitor, iar apoi timp liber pentru explorarea pe cont propriu a celor mai renumite atractii ale orasului. Transportul intre hotel si oras precum si intre obiectivele turistice nu este inclus. Cazare la hotel in Calenzano / Florenta.
Ziua 3 - 02.10
Chianti, San Gimignano, Siena
Dupa servirea micului dejun pornim catre Panzano in Chianti. Aici vom vizita Azienda Agricola Panzanello unde vom avea ocazia de a degusta vinurile specifice, precum Chianti Classico Panzanello, Chianti Classico Riserva Panzanello, Il Manuzio Igt Toscana sau Grappa Panzanello, servite alaturi de painea traditionala cu parmezan si ulei de masline. Optional, in aceasta locatie se poate organiza si pranzul alaturi de un ghid local pentru un cost suplimentar de 30 Euro/persoana. Dupa pranz ne indreptam catre San Gimignano pe care il vom vizita intr-un tur pietonal impreuna cu ghidul insotitor. Ne continuam traseul catre micutul oras medieval Siena, pe care il vom vizita impreuna cu ghidul insotitor dar ne vom bucura si de timp liber. Cazare in Chianciano Terme.
Ziua 4 - 03.10
Pisa, Lucca, Genova
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta catre una dintre cele mai renumite regiuni din Toscana – Pisa si Lucca. Prima oprire va fi in Pisa, pentru a admira frumoasa sa arhitectura iar apoi vom merge catre orasul medieval fortificat Lucca. In Pisa transportul intre locul de parcare al autocarului si centrul orasului precum si intre obiectivele turistice nu este inclus. Spre seara transfer catre Genova si cazare.
Ziua 5 - 04.10
Cinque Terre
Dupa servirea micului dejun plecam catre La Spezia, de unde vom vizita una dintre cele mai fascinante regiuni din Toscana: Cinque Terre, denumire ce face referire la cele 5 sate construite pe pantele abrupte ale Rivierei Ligurice. Deplasarea între cele 5 sate se face cu trenul. Se vor vizita 3 dintre localităţi. Spre dupa amiaza ne vom intoarce catre La Spezia de unde vom porni catre Bologna. Cazare in Bologna.
Ziua 6 - 05.10
Bologna - Bucuresti
Mic dejun. In jurul orei 12:00 vom avea transfer catre aeroport si retur catre casa. Decolare din Bologna la ora 15:15, sosire in Bucuresti la ora 18:15.
Servicii incluse
 • Zbor cu avionul pe ruta Bucuresti- Bologna si retur
 • Bagaj de cala (23 kg)
 • 5 nopti cazare cu mic dejun inclus
 • Tur de oras pietonal in toate orasele vizitate: Florenta, San Gimignano, Siena, Pisa, Lucca
 • Degustare de vinuri in Chianti
 • Vizita Cinque Terre - transportul din La Spezia catre zona Cinque Terre, cat si intre sate se face cu trenul (bilet clasa a II-a)
 • Transport cu autocarul
 • Taxele de aeroport.
Servicii neincluse
 • Transportul cu mijloacele de transport locale
 • Intrarile la obiectivele neincluse in program.
 • Cateringul in timpul zborului;
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice;
 • Pranzul odata cu degustarea de vinuri alaturi de un ghid local - 30 Euro/persoana;
 • Taxa de oras / statiune pentru Italia, intre 2 – 4 €/persoana/noapte. Aceste taxe se achita direct la hotel;
 • Alte activitati neincluse
 • Asigurarea medicala;
 • Asigurarea storno (recomandata), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.
569 € / persoana
499/ persoana
Momentan aceasta oferta nu mai este valabila.
Cere oferta
Notă: orarul de zbor poate suferi modificari. Tariful este calculat pentru minimum 30 persoane.
Inchide
Esti la un pas distanta de un circuit inedit in Toscana si Cinque Terre
Completeaza formularul de mai jos si un consultant te va contacta in cel mai scurt timp.
Toate campurile sunt obligatorii!